Koronavirus

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 1. lokakuuta 2020 kello 18.28 käyttäjän Kaaoskontrolli (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Kuvassa pitkälle edennyt koronavirustartunta

”Corona virus is like pasta. The Chinese invented it, but the Italians will spread it all over the world.”

~Ai WeiWei

Koronavirus on biljardipöytävirusten heimoon kuuluva, erityisesti kiinalaisissa viihtyvä viruslaji. Viimeksi mainittuja spitaaliparantoloita kutsutaan myös China Towneiksi.

Koronavirus aiheuttaa lähinnä ripulia, Coronan haluamista, rahan ahneutta, valtion kehitysavun laskemista, yleistä piittamattomuutta vähempiosaisista tai länsimaalaisesta etiikasta, pehmeää vallankäyttöä ja segregoitumista muusta yhteiskunnasta spitaalisten tapaan. Toinen Koronaviruksen oire on hamstraus. Kun joku saa koronavirusta, kehon immunijärjestelmä käskee ostamaan lisää tavaroita.

Koronavirukset tarttuvat kun meridaanit tukkeutuvat kehossa, mikä estää qin (氣) virtaamisen. Qi saadaan virtaamaan uudestaan, kun pelaajat lyövät kepeillä kiekon muotoisia nappuloita neliskulmaisen pelialueen kussakin nurkassa sijaitseviin purkkeihin. Biljardista poiketen lyödä saa vain siltä reunalta lautaa (yksink.: 天安门广场; perint.: 天安門廣場), jossa pelaaja on omien pelinappuloidensa aloitustilannetta vastakkaisella puolella. Pahimmillaan koronaviruksen seuraus on, että siitä tulee molo päähän.

Koronavirukselta voi suojautua rakentamalla vessapaperista linnoituksen jossa sen rakentajan suositellaan viettävän vähintään kaksi viikkoa vältellen kaikkia mahdollisia kontakteja ulkomaailmaan. Vessapaperin hamstraaminen on joissain tapauksissa siihen, että muu väestö paitsi ikääntyneet saivat käyttää vessatarpeiden hoitamiseen lasten piirustuspaperia tai printteripaperia.

Juopottelu on myös yksi sivuoireista ja oluen ystävät saivat yht'äkkisen idean juoda hirveän määrän Corona-olutta mikä aiheutti vain hirveän krapulan. Juopottelu esti oikean viruksen leviämisen kehossa, koska se ei kestänyt tuhotonta määrää alkomaholia ja on suosittu hoitokeino ikääntyneiden sulkutilassa olevien eläkeläisten keskuudessa.


Nimityksiä

  • Lyöntinappulasta käytetään myös nimitystä Shǔ (鼠).
  • Purkkeja kutsutaan myös 前门 (Qiánmén). Ne voivat kirjaimellisesti ollakin silkkikankaisia pusseja. Perinteisessä koronalaudassa purkki on bambupuinen laatikko.
  • Purkin takana nurkassa olevaa aluetta kutsutaan nimellä (宿, pinyin: xiù) tai (三世書 sānshìshū).
  • Yin tarkoittaa sitä laudan puolta, jolta käsin pelaaja lyö. Sitä puolta, mistä hän ei lyö kutsutaan Yangiksi.
  • Lintu tai (土星, tǔxīng) tarkoittaa nappulan lyömistä ulos laudalta.
  • Lintu tai (土星, tǔxīng) tarkoittaa nappulan lyömistä ulos laudalta.
  • Suurten ikäluokkien edustajan poistaja (engl. boomer remover)

Katso myös

  edeltäjä:
Donald Trump
Suurkatastrofit maailmassa
2020
seuraaja:
Donald Trump