Luodaan sivua Krokotiili

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 16. toukokuuta 2009 kello 12.16 Meteori keskustelu muokkaukset poisti sivun Krokotiili (Roskaa: sisälsi: ” Krokotiilit asustavat enimmikseen etelämantereella ja pohjoismaissa. Jos krokotiili käy kimppuusi voithan aina käyttää piirretyistä oppimaasi temppua eli panet kepin pystyyn krokotiilin suuhun ettei kr...” (ainoa muokkaaja ol)
  • 13. lokakuuta 2007 kello 22.13 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Krokotiili (sisälsi: ”Se söi ruoaksi kasveja, kuten voikukkia ja nokkosia, ja joskus muita eläimiä, kuten Poroja ja norsuja.” (ainoa muokkaaja oli 88.112.83.168))
  • 2. maaliskuuta 2007 kello 13.43 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Krokotiili (sisälsi: ” == KROKOTIILI ==krokotiilit ovat isopeniksisiä alibaboja ...”)
  • 24. tammikuuta 2007 kello 08.37 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Krokotiili (sisälsi: ”epämääräinen olio joka asuu kuralätäkoissä ja syö kanankoipia” (ainoa muokkaaja oli 192.102.63.129))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Krokotiili