Luodaan sivua Kustaa III

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 18. marraskuuta 2010 kello 18.39 Tacoman keskustelu muokkaukset poisti sivun Kustaa III (sisälsi: ”{{Roskaa}} Kaarle kustaa III oli tarun mukaan vanha pappa...kukaan ei pitänyt hänestä.(Oikea nimi Markus Tapani Hirvi III) Jos totta puhutaan,hän oli myös syrjitty nimensä takia.(Oikean nimen) Hänen aikaisemmat sukulaiset olivat ...”)
  • 31. maaliskuuta 2008 kello 18.51 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Kustaa III (meillä taitaa olla Kustaa Vaasasta ihan samanlainen artikkeli jo olemassa)
  • 16. toukokuuta 2007 kello 18.34 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kustaa III (Aateliston mitta tuli täyteen, ja Anckarström oli kutsuttava hoitelemaan artikkeli.)
  • 19. joulukuuta 2006 kello 07.54 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kustaa III (sisälsi: ”kustaan vaasaan!”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kustaa_III