Liikennevalot

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 25. maaliskuuta 2008 kello 05.40 käyttäjän Hymie le robot (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Hamsteri on tullut kylläiseksi, vaikka kello on vasta seitsemän. Kuva Helsingin sisääntuloväylältä.

Liikennevalot vahtivat sinua, kun nukut. Ne seuraavat perässäsi kouluun. Ne vaihtuvat juuri silloin, kun sitä vähiten odotat. Ne ovat silkkaa pahuutta.

Toiminta

Liikennevaloilla tarkoitetaan risteyksissä silloin tällöin vastaan tulevia iloisen värisiä valoja. Värit yleensä ovat vihreä, keltainen ja punainen. Niiden tehtävänä on ohjata koko maapallon liikennettä. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, vaikka se ei sitä ole.

Liikennevalot toimivat niiden sisään viritetyn hamsterin avulla. Kun hamsteri siirtyy tolpan yläosaan, se saa palkinnoksi makupalan. Samalla tolpan valo muuttuu punaiseksi. Kun hamsteri on syönyt yläpäässä herkun, se siirtyy tavallisesti tolpan alapäähän, jossa valojen mekaniikka pudottaa sille uuden makupalan. Joten kun näet kaupungin kiireisen tuntipalkatun sedän rähmimässä liikennevaloja, hän todennäköisesti lataa hamsterin ruokasäiliötä. Suurimmat ongelmat valojen toiminnassa syntyvät, kun hamsteri tulevat liian nopeasti kylläisiksi. Tämä tapahtuu yleensä eläimen aamu- ja iltapala-aikaan, ja tuolloin kaupungeissa liikkuminen onkin yhtä helvettiä.

Valot antavat autoilijalle toimintaohjeita, joiden mukaan hän ohjaa kulkuneuvoaan. Vihreä tarkoittaa "anna mennä", keltainen "kiihdytä" ja punainen "siitä vaan, kunhan kytät eivät saa tietää".