Luodaan sivua MTV Juniori

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. maaliskuuta 2021 kello 18.12 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun MTV Juniori (Kauan seisonutta paskaa: sisälsi: ”{{luettelo}} '''C More Juniori''' on MTV Oy:n keksimä oheiskanava, jonka tarkoituksena on myydä se MTV Total Kanavapaketin mukana, ja saada näin rahaa roskalla. MTV myy nykyään C More Junioria kanavapaketissaan kolmen muun kanavan kanssa. C More Juniorin juontajina toimivat Teinix-friikki Tea, entinen murhaaja ja vankikarkuri Pekka sekä ihmiseksi maskeerattu kana, jota kutsutaan Juniorin tekijöiden hyvän miel...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/MTV_Juniori