Luodaan sivua Marilyn Monroe

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.13 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Marilyn Monroe (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista -projekti)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.13 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Marilyn Monroe (44 versiota palautettiin: ==Katso myös== * Narsismi * Tuulitunneli * Typerät blondit * Vihreä liitto * Johanna Tukiainen * Itsensä tyrkyttäminen)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.12 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Marilyn Monroe (... joita hän napsi oikein urakalla käyttäen viinaa palanpainikkeena. Lopulta Marilyn Monroe kuoli viinan, lääkkeiden ja viskillä terästetyn teen yliannostukseen. (jne.))
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.11 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Marilyn Monroe (44 versiota palautettiin: ... Monroe parantuikin seksihaluistaan ja palasi elokuviin, mutta vain hetkeksi, sillä hänelle syntyi riippuvuus lääkkeisiin, ...)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.11 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Marilyn Monroe (... Hän pääsi ulos vuonna 1967 ja alkoi vetää unilääkkeitä nokkaansa, jotta unohtaisi seksihalunsa. ...)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.10 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Marilyn Monroe (44 versiota palautettiin: ja se saattoikin olla syy jatkamiseen*)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.09 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Marilyn Monroe (... Presidentti John F. Kennedyn tultua ammutuksi 1963 Marilyn masentui ja sekosi huomattuaan että oli seksiriippuvainen. Hän ei kuitenkaan saanut halujaan tyydytetyiksi ja joutui mielisairaalaan kolmeksi ja puoleksi vuodeksi. ...)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.09 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Marilyn Monroe (44 versiota palautettiin: nottoon. Marilyn päätti virallisesti lopettaa kiihkeän suhteensa Kennedyyn, mutta päätti sittenkin vielä jatkaa ja seksisuhde jatkui. Uskottavasti Monroe sairastui seksiriippuvuuteen tuolloin, ja se saattoikin olla syy...)
  • 12. heinäkuuta 2017 kello 10.08 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Marilyn Monroe (Kauan seisonutta paskaa: "Monroella oli kiihkeä suhde presidentti John F. Kennedyyn kunnes selvisi, että Kennedy oli todellisuudessa hänen velipuolensa. Tämä tapaus herätti keskustelua ja johti insestin vastustajien yhtee...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)