Muokataan sivua Metallica

Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 31: Rivi 31:
 
===''St. Alexander Lilja''===
 
===''St. Alexander Lilja''===
 
[[Kuva:St w2.jpg|left|thumb|200px|''St. Wanker'' -levyn aikaan Metallican jäsenet '''harrastivat''' S/M-leikkejä.]]
 
[[Kuva:St w2.jpg|left|thumb|200px|''St. Wanker'' -levyn aikaan Metallican jäsenet '''harrastivat''' S/M-leikkejä.]]
Ennen tätä levyä yhtye koki monia suuria ongelmia. [[Kommunismi|Kommunikaatio]] ei pelittänyt, Hetfield teki taas kaikki helvetin työt ja Newsted koki edelleen olevansa uusi tulokas. Ulrich sen sijaan vain soitteli urkuja ja Hammet kävi parturissa. Newsted erosi yhtyeestä. Tilalle otettiin Robert Trujillo, koska Hetfield piti hänen hiuksistaan. Uuden levyn tekeminen kesti vuosia, mutta lopulta se valmistui ja kaikki huokaisivat helpotuksesta. Levy sai kuitenkin kritiikkiä ”niiltä helvetin peeloilta, jotka haluavat vain kuulla, kun Hammet tiluttaa Hilavitkuttimellaan selloa”. Syynä olivat falsettien puutteet ja viimeistelemätön saundi. Se toi kuitenkin takaisin joitakin vanhoja faneja. Levyn aikaan bändi kävi soittamassa lapsenraiskaajille ja naistenhakkaajille St. Quentinin vankilassa. ”''Kyllä monet tunnustivat päästäkseen pois siitä helvetistä''”, kertoi lapsenhakkaaja ja naistenraiskaaja Pan Insua keikan jatkoilla.
+
Ennen tätä levyä yhtye koki monia suuria ongelmia. [[Kommunismi|Kommunikaatio]] ei pelittänyt, Hetfield teki taas kaikki helvetin työt ja Newsted koki edelleen olevansa uusi tulokas. Ulrich sen sijaan vain soitteli urkuja ja Hammet kävi parturissa. Newsted erosi yhtyeestä. Tilalle otettiin Robert Trujillo, koska Hetfield piti hänen hiuksistaan. Uuden levyn tekeminen kesti vuosia, mutta lopulta se valmistui ja monet totesivat, että "ehkä parempi, jos se ei olisi koskaan valmistunutkaan". Levy sai kuitenkin kritiikkiä ”niiltä helvetin peeloilta, jotka haluavat vain kuulla, kun Hammet tiluttaa Hilavitkuttimellaan selloa”. Syynä olivat falsettien puutteet ja viimeistelemätön saundi. Levyllä käytettiin myös virvelin sijasta pahvilaatikkoa. Se toi kuitenkin takaisin joitakin vanhoja faneja. Levyn aikaan bändi kävi soittamassa lapsenraiskaajille ja naistenhakkaajille St. Quentinin vankilassa. ”''Kyllä monet tunnustivat päästäkseen pois siitä helvetistä''”, kertoi lapsenhakkaaja ja naistenraiskaaja Pan Insua keikan jatkoilla.
   
''St. Wanker'' herätti suurta keskustelua keväällä [[2006]] järjestetyssä YK-kokouksessa. Levy edustaa Metallican uutta tyyliä, joka on eräänlainen sekoitus teini[[pop]]pia, humppaa sekä paskanpuhumista. Metallican vokalisti, [[James Hetfield]], kertoi ''Me Naiset'' -lehdelle uusimmasta albumistaan YK-keikan jatkoilla seuraavasti: ”''Kuunnellessani vanhoja albumeitani, tunsin että oli vielä jotain, mitä emme olleet tehneet. Päätimme siis bändin kanssa tavata ja tehdä uuden albumin. Joimme ihan älysti siideriä, ja aamun sarastaessa meillä olikin hirveen krapulan myötä albumi kasassa. Se kuulosti aluksi paskalta, mutta kun se menestyi, aloin pitää siitä.''”
+
''St. Wanker'' herätti suurta keskustelua keväällä [[2006]] järjestetyssä YK-kokouksessa. Levy edustaa Metallican uutta tyyliä, joka on eräänlainen sekoitus teini[[pop]]pia, humppaa, nu metalia sekä paskanpuhumista. Metallican vokalisti, [[James Hetfield]], kertoi ''Me Naiset'' -lehdelle uusimmasta albumistaan YK-keikan jatkoilla seuraavasti: ”''Kuunnellessani vanhoja albumeitani, tunsin että oli vielä jotain, mitä emme olleet tehneet. Levyn kansitaide on harvinaisen tyylikäs jalevy sisältää myös koko musiikkihistorian ajattomia klassikoita kuten Fran-tic-tic-tic. Päätimme siis bändin kanssa tavata ja tehdä uuden albumin. Joimme ihan älysti siideriä, ja aamun sarastaessa meillä olikin hirveen krapulan myötä albumi kasassa. Se kuulosti aluksi paskalta, mutta kun kuuntelin sitä tarkemmin, se kuulosti vieläkin paskemmalta.''”
   
 
===''Breath Catholic''===
 
===''Breath Catholic''===

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Metallica