Näyttelijä

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 1. tammikuuta 2008 kello 02.50 käyttäjän Hymie le robot (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Näyttelijä on ihmisen alalaji, jolla on omituisia mieltymyksiä. Näyttelijät rakastavat sulautua toisten rooleihin, hymyllä koko hammasrivillään ja esiintyä bussien kyljissä täysipäiväisesti. Tämä työ raastaa näyttelijöiden keuhkoja, joten useimmat näyttelijät ovat myös laulajia rentouttaakseen kitalakeaan, kieltään ja rasittaakseen kanssaihmisten hermoja.

Ruokatottumukset

Näyttelijät poikkeavat ihmismassasta eteenkin ruokatottumuksillaan. Naaraspuoliset näyttelijät (Tunnetaan nimellä diivat) nauttivat yksipuolisen ruokansa mielellään joko olohuoneen matolla, sängyn alla, asiakaspalvelun tiskillä tai mukavasti ponin selässä takaperin istuen. Diivat syövät pääasiassa kuivattuja luumuja ja juovat mehukatin vihreää mehua ja vain poikkeustapauksissa (Helluntaina, joka toinen sunnuntai, maanantaisin klo. 23.45 tai vaihtoehtoisesti hautajaisissa) myös makeutusaineilla pilattua siideriä.

Miespuoliset näyttelijät nauttivat mielellään kolmosolutta ja valkoisia pieniä kiviä. Kivien syöminen kuuluu tärkeään jokapäiväiseen rituaaliin, jonka tarkoituksena on kasvattaa leukaa. Miesnäyttelijät syövät ateriansa klo 13.44-15.50 välisenä aikana joka päivä. Vain jouluna miesnäyttelijät juovt myös tehotölkkejä. Salaa joka tiistai miehet nauttivat myös hk:n sinisestä lenkkimakkarasta jääkaapin takana. Miehet voivat samalla myös laulaa Kari Tapiota.

Ulkonäkö

Diivat ovat usein niin täynnä lisä-aineita ja meikkiä, ettei luonnollinen olemus näy. Diivoilla näkee useimmiten sotamaalauksen naamassa missä tahansa, myös valintatalon kassajonossa. He pitävät korkeakantaisista kengistä ja helmikorvakoruista.

Miespuolinen näyttelijä on usein suurikokoinen, leveähkö ja ennenkaikkea: Hänellä on valkoinen hymy.

Löytää helpoiten

Miespuolisen näyttelijän löytää helpoiten lähimmästä baarista ja Citymarketin hammastahnaosastolta. Kuvauspaikat pidetään usein salassa, niitä on vaikea selvittää.

Diivan löytää varmasti kirjastosta, koska yleissivistys on muotia.

Katso myös