Luodaan sivua Oopiumi

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.16 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Oopiumi (Todisteita kyseisestä tapahtumasta ei kuitenkaan ole jäljellä, sillä kyseinen reipas retkeilijä maistoi sientä ja kuoli kaksi ja puoli vuotta myöhemmin lapinlahden kunnonväen sairaalassa.)
  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.16 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Oopiumi (32 versiota palautettiin: Näytettäköön tämä: "Kerrotaan, että joskus vuonna 1896 kello viisi sattui eräs nuori amerikkalainen ristiretkeilijä löytämään harvinaisen sienen kaukaisilta Itä-Saksan mailta. Todisteita kyseisestä tapahtumasta...)
  • 17. lokakuuta 2018 kello 11.16 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Oopiumi (Kaski 2007. ”Oopiumi on eräänlaista pornoa, mitä kommunistit syöttävät kansalleen ja israelilaiset koirilleen.”)
  • 15. maaliskuuta 2007 kello 20.56 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun Oopiumi (sisälsi: ”oopiumi on iloisten ihmisten "tupakkaa".sitä polttaa vain tosi kivat ja ihmeellisen iloisetihmiset,syytä ei vielä tiedetä.” (ainoa muokkaaja oli 80.246.163.130))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Oopiumi