Luodaan sivua Panadol

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 29. joulukuuta 2016 kello 10.30 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Panadol (Asian tuntiij 2011: ”'''Panadol''' on huume, jota löytyy lääkekaapista kannabiksen ohella, alankomaissa ainakin. Suomessa Panadolit ovat kasvava ongelma. == Panadol-narkomania == Panadoleiden vetäminen tuottaa päänsärkyä, mutta se alkaa vast...)
  • 13. heinäkuuta 2010 kello 10.37 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Panadol (Roskaa: sisälsi: ”Panadol vai tarkoititko Panacol? Kukaan ei perkele kumpi se nyt on? Katso hakusanalla Panacol - Vai oliko se nyt sittekin Panadol. Aivan shama aine. Panacol? Panacol on Colt pohjainen 9 mm lyijypoi...” (ainoa muokkaaja oli 81.175.)
  • 27. toukokuuta 2008 kello 12.13 Wooohooo keskustelu muokkaukset poisti sivun Panadol (sisälsi: ”{{roskaa}}Panadol, eli yleisimmin "panatooli" on todella vahva aine. sitä kun vetää niin ei hyvä tule (en kyllä ole itse kokeillut, mutta kait sen jo huomaa!). samaista ns.lääkttä annetaan päänsärkyn ja kipulääkkeksi myös ...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Panadol