Luodaan sivua Pluto

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 14. syyskuuta 2021 kello 15.54 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pluto (sisältö oli: ”Pluto on mikki hiiren koira, mutta joistakin jälkeen jääneistä kääpiöplaneetta vaikka oikeasti se on saatanan palvonta maa. :D Ja mikki hiiren koira Pluto on pelkkä saatananpalvoja ja siksi sen nimi on Pluto.”, ja ainoa muokkaaja oli ”Penavittu” (keskustelu))
  • 13. syyskuuta 2021 kello 13.11 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pluto (Kirj. Teppo tulppa, 2018: sisälsi: ”'''Pluto''' on nykyisen käsityksen mukaan Mikki Hiiren koira, mutta joidenkin vastarannankiiskien mielestä myös kääpiöplaneetta. {{tynkä}}”)
  • 24. lokakuuta 2014 kello 14.20 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Pluto (sisälsi: ”Pluto oli planeetta 70 viimeistä vuotta, mutta tässä jokin aika sitten tapahtui jotain, ja pluto muuttui kääpiöplaneetaksi. Plutossa on paljon hiekkarantoja ja baareja. Pluto osallistui Avaruuden Olympialaisiin. Katso Kaaoksen s...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Pluto