Luodaan sivua Potkulauta

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. syyskuuta 2011 kello 15.48 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Potkulauta (Roskaa: sisälsi: ”potku lauta on potkittava härveli jolla luultavasti jo luola miehet menivät töihin. Potku laudan olomuoto - todella kova runko Teen muotoinen tanko ja pyöreät renkaat.” (ainoa muokkaaja oli 82.181.208.154))
  • 11. lokakuuta 2007 kello 19.28 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Potkulauta (sisälsi: ”PotkulautaKai sitä voi potkia? Luulisin.Engl. kickboard eli huonolla suomella pano pöytä.” (ainoa muokkaaja oli Kovedroidi))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Potkulauta