Pyhtää

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 31. joulukuuta 2011 kello 07.41 käyttäjän Winston (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Pyhtää on Kotkan lähellä sijaitseva alue, jossa eletään vielä aikaa jossain kivikauden ja keskiajan välimaastossa. Jos olet liikkeellä navigaattorilla varustetulla autolla, varma merkki Pyhtäälle saapumisesta on Blue Screen Of Deathin ilmestyminen navigaattorisi näyttöön. Yleisin liikkumiskeino Pyhtäällä on luontaisesti hevonen, jolla pääseekin vaivattomasti metsän keskellä, eikä tässä kyläjuoppojen luvatussa maassa saa sakkoja. Pyhtään menoelämä keskittyy huoltoasema ABC:hen, koska 7-tien hikisen kantakievarin sulkemisen jälkeen tämä sattuu olemaan ainoa paikka Pyhtäällä, jossa voi nähdä muiltakin paikkakunnilta ihmisiä. Pyhtään väestö koostuu maanviljelijöistä ja niistä, jotka ovat ”onnekseen” joutuneet tähän paikkaan (=keskelle ei mitään) asumaan. Harvan asutuksensa takia alue on myöskin hyvin sisäsiittoinen, minkä huomaakin kyllä asukkaiden käytöksestä.

Alun perin nimi oli Fatal error, mutta se oli liian pitkä, eikä kukaan viitsinyt siihen uhrata niin paljon aikaa sen kirjoittamiseen, koska kirjoitustaito oli harvinaista ja saattoi kulua käytössä. Lisäksi paikka oli niin turha muutenkin, josta hyvä merkki on tienviitta 7-tiellä Pyhtään kohdalla (kyltissä nimittäin on vain nuoli, muttei mitään tekstiä). Nimi sitten muutettiin Failureksi, mutta ystävien ja vihollisten kesken se on ehdelleen Pyhtää (lausutaan painottamalla erityisen kovasti PYH-osaa). Pyhtää tunnetaan myöskin Suomen autokaupan "Mekkana", johtuen lukumääräisesti eniten asukasta kohden perutuista liikkumavälinebisneksistä. Tämän johdosta mm. maamme kuuluisimmat ohariveijarit mielellään viettävät leppoisan kesälomansa Pyhtään luonnonkauniissa miljöössä, potematta näinollen minkäänlaisia vieroitusoireita varsinaisen leipätyönsä aiheuttaman hermorasituksen loppumisen johdosta.


800px-Taajama 571.svg.png Tämä paikkaa käsittelevä artikkeli on tynkä.
Palauta alue kartalle laajentamalla artikkelia
.