Luodaan sivua Rynnäkkökivääri

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 5. elokuuta 2021 kello 21.10 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Rynnäkkökivääri (Kirj. Ornatkur, 2008. Otteita: ”Rynnäkkökiväärillä voi ampua kerta-, ja sarjatulta. Suomen armeijasssa käytyössä olevalla rk 95 tp- mallin taittoperän voi myös taittaa, jolloin sillä on paljon kivempi ja verisempi hakata tupakavereita. Muun moassa AK-47 on rynnäkkökivääri.” ”Hyvällä onnella voi joutua myös laittamaan sysäyksen vahvistimen, tuttavallisemmin sykäri, (siis ei kondomi eikä vibraattori) aseen kärkeen ja ampua räkäpäitä.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)