Luodaan sivua Sanna Marin

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 26. toukokuuta 2021 kello 17.50 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun Sanna Marin (Roskaa: Turhan katkeraa narinaa satiiriksi tai huumoriksi, sisälsi: ”Sanna Marin (sd) on Suomen tasavallan feministipääministeri, joka maksaa aamupalaansa kansalaisten kustannuksella. Tämä nuori tytönhupakko on niska limassa raastamalla raapinut itselleen ääniä, ja tuhoaa Suomen tulevaisuutta avustamalla Afrikan säätiedotuksia, ja unohtamalla kotimaan asiat. Sanna Marin tunnetaan myös 200 000€ vuosipalkasta ja tavasta valittaa, miten korona johtuu siitä, etteivät rikkaat maksa tarpeeksi ver...”)
  • 1. maaliskuuta 2021 kello 19.31 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Sanna Marin (Ei huumorisisältöä: Hehee mitä vitsejä: "Marinilla on aivan selvästi Autismi, koska häntä kiinnostaa politiikka, Halla-ahon paneminen, kristillisministerimme Päivi Räsäsen rääkkääminen fyysisesti, henkisesti, sosiaalisesti, epäsosiaalisesti, kivasti jne”, ja ainoa muokkaaja oli ”Mariska” (keskustelu))
  • 13. joulukuuta 2019 kello 10.39 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Sanna Marin (Minitynkä; ehkä voisin koettaa saada aiheesta jotain)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Sanna_Marin