Luodaan sivua Sininen

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. elokuuta 2018 kello 06.26 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sininen (sisälsi: ” Sininen on yleisnimitys sen aallonpituiselle valolle, jota ihmiset ovat jostain syystä alkaneet kutsua ''sininiseksi''. Sininen koetaan yleensä kylmäksi, vaikka viimeisimpien tutkimusten perustee...” (ainoa muokkaaja oli Nakkisiivilä))
  • 30. lokakuuta 2014 kello 08.35 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Sininen (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ”<font color=blue> Sininen on yksi maailman yleisimmistä väreistä. Sinisiä ovat mm. meri, viagra, taivas, Sonic ja linkit. Linkkien ansiosta sininen on myös Internetille tärkeä väri, sill...)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Sininen