Luodaan sivua Sukka

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 18. joulukuuta 2009 kello 22.18 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Sukka (Roskaa: sisälsi: ”sukka on somalialaisten perus ruokavalion ä ja ö sitä voi käyttää muumuassa sperman levitykseen,itsensä viihdytykseen mutta kassien hankaaminen sukalla tuntuu oikeen mukavan kutittavalta koska...” (ainoa muokkaaja oli 84.250.)
  • 26. tammikuuta 2007 kello 18.17 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sukka (sisälsi: ”Sukka on usein pahanhajuinen keinokuori vielä pahanhajuisemman jalan ympärillä.” (ainoa muokkaaja oli HarryJärv))
  • 3. tammikuuta 2007 kello 08.51 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Sukka (sisälsi: ”== SUKKA ==Sukka on eräänlainen vaatekappale, jota pidetään yleensä jalassa.” (ainoa muokkaaja oli Lintutieteiden professori))
  • 22. marraskuuta 2006 kello 16.31 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sukka (sisälsi: ”Se on asia mitä käytetään, jos kondomia ei ole saatavilla. Siinä on toisessa päässä reikä, ja joskus toisessakin päässä muutama pienempiki...”)
  • 21. syyskuuta 2006 kello 13.23 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Sukka (sisälsi: ”Sukka on sukkahielle haiseva epämiellyttävä vaatekappale joka tungetaan nenänreijästä sisään.Sukka on myös Ruotsin muinaishistoriassa käyt...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Sukka