Luodaan sivua Suomen kieli

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 5. tammikuuta 2022 kello 15.17 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Suomen kieli (Ei huumorisisältöä: sisältö oli: ”'''Suomen kieli''' on uralilaiseen kielikuntaan kuuluva kieli.”, ja ainoa muokkaaja oli ”2001:14BB:6B9:D83E:989:A599:E989:85DB” (keskustelu))
  • 26. lokakuuta 2021 kello 19.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Suomen kieli (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista: Onnetonta 2007 alkaen. ”Suomen kieli on uralilaiseen kielikuntaan kuuluva kieli, jota puhutaan lähinnä Suomessa. Itse asiassa sitä ei paljon muualla puhutakaan kuin Suomessa ja se on uralilaiseen kielikuntaan kuuluva. Se kuuluu sanojen taivutukseltaan hiukan monimutkaisiin itämerensuomalaisiin kieliin. Siinä ei yleensä käytetä sivistyssanoja, mutta kaikki sivistyssanat kuuluvat suomenkielisen henkilön jokapäiväiseen sanavarastoon.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)