Luodaan sivua Syöpä

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. toukokuuta 2021 kello 11.16 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Syöpä (sisälsi: ”{| align="center" class="laatikko" style="background: #FFFF99; border: 2px outset #aaa; padding: .2em; margin-bottom: 3px; font-size: 95%; width: auto;" | style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;" | '''VAROITUS!''' Lue seurava teksti huolella. Ota kuitenkin huomioon, että lukeminen ylipäätään voi aiheuttaa syöpää. Myös lukematta jättäminen voi aiheuttaa syöpää. Oman turvallisuutesi takia, älä missään nimessä jätä lukematta koko tekstiä.<br /><div ali...”)
  • 12. toukokuuta 2021 kello 11.16 Kuri keskustelu muokkaukset palautti sivun Syöpä (81 versiota) (...kintakeinoja. Hanurisyöpä saattaa aiheuttaa myös sokeutumista, hallitsemattomia siemensyöksyjä ja piereskelyä. Parannuskeinoa ei ole eikä tule.”)
  • 12. toukokuuta 2021 kello 11.15 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Syöpä (Kauan seisonutta paskaa: Ote: ”Syöpiä on monenlaisia, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne saavat kohteensa näyttämään sangen naurettavilta. Hanurisyöpä (lat. carcinomus masturbos) Tämä syövän muoto on paitsi vain lievästi hauska, enemmänkin säälittävä, mutta samalla myös hankalin ylläpidettävä. Hanurisyöpä on peräisin urkuharmonikoista, mutta sen siirtymäreittiä ihmisiin ei vielä tarkalleen tunneta. Masturbointi ja tirkistely ovat todistetusti tehokkaita han...)
  • 3. marraskuuta 2006 kello 17.51 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Syöpä (sisälsi: ”{{roskaa}}Syöpä on tappava tauti mikä leviää pääasiassa afrikkalaisten homojen kyrvistä, tauti liikkuu ilman kondomia perseestä toiseen.Hu...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Syöpä