Tiedemiehet

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 14. syyskuuta 2009 kello 07.23 käyttäjän ElKondis (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Tiedemies liemineen. "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi?"

Tiedemiehet ovat henkilöitä, joiden tehtävänä on pitää valkoisia takkeja. Tiedemiesten tehtävänä on myös sekoitella erilaisia aineita yhteen niin, että syntyy erilaisia aineksia, joita ihminen ei syö, mutta kuitenkin miettii, että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi". Tiedemiehet ovat tosi viisaita. Tiedämme tämän siitä, että tiedemiehet ovat itse asian tieteellisesti päättäneet.

Tiedemiesten tärkein ja keskeisin tarkoitus on leikkiä Jumalaa. Siksi tiedemiesten jäljiltä jää monijalkaisia eläimiä ja muita kummallisia mutantteja. Sekä erilaisia aineita jotka nähdessään miettii että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi" - mutta ei uskalla kokeilla, kun ei tiedä miten käy. Tiedemiehet leikkivät Jumalaa koska Jumala oli ensimmäinen tiedemies: Jumalakin jätti jälkeensä puun, josta kielsi syömästä, ja ensimmäisiä ihmisiä arvelutti että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi", kuolivat mokomat. Ihmiskunta oppi tästä jotakin, koska nykyisin kukaan ei uskalla maistella tiedemiesten liemiä.

Tiedemiehet eroavat papeista siten, että tiedemiehet uhkailevat ihmisiä erilaisilla teorioilla, joiden mukaan aurinko sammuu ja kasvihuoneilmiö joko polttaa tai jäädyttää maan. Papit sen sijaan ainoastaan varoittavat maailman joskus tulevasta tuhosta ja muistuttavat synnistä. Toisin sanoen tiedemiehet ainoastaan arvailevat jotain jota eivät varmasti tiedä ja papit taas tietävät ja varoittavat tästä.

Katso myös

  Tätä artikkelia on työstänyt lössi kirjoittajia, mutta silti se on tynkä.
Tule, näe ja voita artikkeli laajemmaksi.