Tuntematon sotilas

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 3. maaliskuuta 2008 kello 07.05 käyttäjän GASFHGsagf sg ösm södknastfoaÃ¥irsaöäfdlnzsökdfn04í253+rwerjvsk (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Tuntematon sotilas on salaisen poliisin virkaveli. Kukaan ei tiedä kuka Tuntematon oikeasti on, sillä hän on pysynyt tuntemattomana. Myös hänen lopullisesta hautapaikastaan on epäselvyyttä.

Elämä

Tuntemattoman sotilaan elämästä tiedetään melko vähän. Huhujen mukaan Tuntematon Sotilas halusi jo nuorena poikana upseeriksi, vaikka äiti aina varoitti häntä surkeasta palkasta ja ilkeistä hipeistä, jotka häiritsevät suomen uljaita puolustusvoimia kaikenlaisella terrorismilla.

Tuntemattoman muusta elämästä tiedetään melko vähän. Tosin luotettavat lähteet kertovat, että Tuntematon oli esimerkillinen sotilas, rauhanaktivisti, filantropisti, akateemikko ja taiteilija. Rajattoman viisautensa ja hyväntahtoisuutensa ansiosta Tuntematon toimi inspiraationa mm. YK:lle, joulupukille, jeesukselle ja muille hyville jätkille.

Kuolema

Tuntemattoman suuret ansiot saivat hänelle myös vihamiehiä. Monet pahikset, mm. Skeletor, Richard Nixon, Darth Vader, Thelma ja Louise, Bill O'Reilly sekä salaiset poliisit Åke Lindman, Olavi Ahonen sekä Wikipedia:n informaatiojuntta juonittelivat hänen salamurhaansa. Ei tiedetä varmasti kuka oli Tuntemattoman murhan takana, mutta monet uskovat sen olleen Pingviini.

Kuoleman jälkeen

Tuntemattomattoman nuhteeton elämä on toiminut monelle ihmiselle innoituksena. Tuntemattoman periaatteita ja ihanteita onkin palvottu jo pitkään. Tuntemattoman katollinen kirkko toimii Tuntemattoman uskoisten tärkeimpänä organisaationa. Tosin huomattavasti vähemmän suosittulla Tuntemattoman katottomalla kirkollakin on seuraajansa.

Katso myös


Tunnetko olevasi kirjallisuuskriitikko vankina taviksen ruumiissa? Olisitko itse pystynyt niin paljon parempaan? Vapaudu estoistasi, kerro mikä meni vikaan; tästä artikkelista on pyydetty aliarviointia.