Luodaan sivua Vasikka

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 9. syyskuuta 2010 kello 07.11 Winston keskustelu muokkaukset poisti sivun Vasikka (Roskaa: sisälsi: ”vasikat ovat ihmisiä jotka kusauttaa muita ihmisiä he jopa tunkevat turpansa toisten asioihin.Esi merkki markus hän itse esittää kovaa mutta vasikoi yleensä muitte ns pahuudet.” (ainoa muokkaaja oli 84.231.119.152))
  • 13. huhtikuuta 2010 kello 09.59 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Vasikka (Roskaa: sisälsi: ”vasikoivat kaikki ovat hirveitä valittajia tunkevat nokansa jokaisen asiaan.” (ainoa muokkaaja oli 81.175.182.91))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Vasikka