Veri

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 2. marraskuuta 2015 kello 13.26 käyttäjän What here area team (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Blood Spatter.jpg

Veri on punaista, hyvänmakuista ja tahrivaa nestettä, jota virtaa ihmisten ja eläinten suonissa. Veri on myös yksi suun eritteistä. Veri kuljettaa kaikkia tärkeitä ravintoaineita, happea ja alkoholia ympäri kehoa. Veri koostuu plasmapalleroista, verisoluista ja keltaisesta nesteestä. Kukin voi koettaa itse päätellä, mitä se keltainen neste on. Veri on erittäin hyödyllinen neste, sillä veri kuljettaa kaikki aineet. Silloin ihminen on helppo myrkyttää, koska myrkky sekoittuu vereen ja kulkee siitä sopivasti kaikkialle kehoon. Kätevää, eikö? Verenvuoto voi myös olla vaarallista, koska ihminen voi vuotaa kuiviin, mikä on sekin kätevää.

Veri on oiva ruoka-aines, koska se sisältää paljon rautaa ja proteiinia ja kaikkea hyvää sen keltaisen nesteen lisäksi. Verta kannattaa ehdottomasti käyttää ruoanlaitossa, koska se on todella terveellistä ja helppoa valmistaa. Sitä paitsi verta on helppo saada: tökkäät vain puukon ranteeseen. Tosin vaarana on kuiviinvuotaminen, joten ei kannata tökätä itseään saadakseen verta, vaan kannattaa hankkia jonkun muun verta.

Veri ja erityisesti sen oikea määrä on hankala asia. Miehillä verta on yleensä niin vähän, että penis ja aivot eivät voi toimia yhtäaikaa. Naisilla taas verta on liikaa ja ylimääräinen veri poistuu kehosta kuukausittain.

Verilätyt

Verilättyjä kannattaa suosia, koska ne ovat äärimmäisen nami nami namia ja terveellisiä. Tässä onkin kätevä ja helppo ohje herrrrkullisten verilättyjen paistamiseen.

  1. Hanki jostain ainakin 1 litra verta. Vaikka sairaalan verenluovutusosastolta, jos muualta ei löydy
  2. Kaada veri astiaan, ja sekoita siihen paljon jauhoja niin kauan kunnes veri ei ole enää juoksevaa. Älä kuitenkaan laita liikaa jauhoja, sillä veren on pysyttävä juoksevana.
  3. Veri kannattaa sekoittaa hyvin, joten kippaa koko veriastia kerralla mahdollisimman pieneen tehosekoittimeen. Älä aseta kantta, tai veri ei saa happea ja suuttuu. Laita tehosekoitin täysille.
  4. Pyyhi veri pois seinistä. Muista seuraavalla kerralla harkita, enne kuin teet kolmannen kohdan
  5. Et sinä kuitenkaan osaa, pyydä vamppyyriltä parempia reseptejä ...

Aloittelijan kannattaa muistaa, että veri hyytyy jonkin ajan kuluttua kokkareiseksi, joten se pitää valmistaa nopeasti tai pakastaa. Verta on myös vaikea pestä pois, ja jotain jää aina jäljelle. Joten jos on epäiltynä murhasta ja poliisit voivat piipahtaa milloin vain tarkastuskäynnillä, ei kannata hirveästi alkaa sotkemaan verellä. Luultavasti ensikertalaisena olet kuitenkin epäsiisti ja olet sotkenut koko talon punaiseksi, kun laitoit verta tehosekoittimeen.

Katso myös