Luodaan sivua Vesa-Matti Loiri

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 13. marraskuuta 2021 kello 13.31 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Vesa-Matti Loiri (Kauan seisonutta kakkaa: Näyte: ”Uuno Turhapuro lienee saanut nimensä Loirin ikävästä lapsuudesta, jonka hänen piti mennä purolle kalastamaan muikkuja päivittäin. Muikut nauroivat Loirille typerästä sukunimestä ja sen jatkuvasta kaatuilusta ja Loirille tuli paha mieli. Aikuisena hän päätti kostaa luomalla elokuvahahmon, jossa mollataan muikkuja. Myöhemmin muikut haastoivat Loirin ja Speden oikeuteen pilkkanimestä. Molemmat voittivat oikeudenkäynnin.”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)