Toy paper plane 01.svg VAARA! Sisältää tylsyyttä!
Tällä artikkelilla on pasmat vähän liiankin selvät. Sekoittele tuhkia tekemällä siitä hauskempi.
Stop hand.png Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

ADHD on eräänlainen häiriö ihmisen biologisessa kehityksessä. ADHD on äärimmäisen tarttuva tauti, ja se voi tarttua kosketus- tai limakalvokontaktissa. ADHD:n voi saada myös koulusta, joka on toiseksi yleisin paikka ADHD-tartunnalle oman kotiovesi jälkeen (johtuen ovelta ovelle kiertävistä Jehovan todistajista, joilla on myös epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö). Nykyään noin 99,5 % syntyvistä ihmisistä saa jossain vaiheessa elämäänsä ADHD-diagnoosin.

ADHD on oikean tilanteen ohella eräille toisille lapsuudessa hankittu ikimuotidiagnoosi, joka psyykkis-kollektiivisten ongelmaisuuksien takia vain tulee uskottavammaksi typerysdiagnosoijien keskuudessa.

Oireita ei usein edes huomaa. Ja sitten on tällaiset tapaukset.

Selvimpiä tuntomerkkejä ihmisestä, jolla on ADHD

 • Ei osaa pitää turpaansa kiinni koskaan, vaan mölyää ja huutaa koko ajan. Usein ADHD-ihmiset myös nauravat koko ajan ja "hieman" kummallisille asioille.
 • Ei voi pysyä paikallaan hetkeäkään, eikä näin ollen pysty istumaan. Hänen on saatava mölytä ja häiritä toisia ihmisiä jatkuvasti. Tämän vuoksi ADHD:t eivät käy koulua normaalilla periaatteella, vaan heillä on erillinen pehmustettu koppi, jossa on ihminen (yleensä heikoin ja pelokkain koululta löytyvä opettaja), jota he saavat haukkua, hakata, potkia, purra, nussia, paskoa ja pelotella.
 • Asenne "MINÄ määrään, MINÄ sanon miten tehdään, MINÄ olen paras!!!". Näin ollen he eivät kestä pienintäkään kritiikkiä itsestään, vaan aloittavat riehumisen ja "vitun" huutamisen heti, jos joku sanoo heistä negatiivisen sanan.
 • Isottelevat, vittuilevat ja uhoavat kaikille, yleensä varsinkin isommille ja vanhemmille ihmisille, kuin he itse. Tämä näkyy siinä, että ADHD:lla on jatkuvasti silmät mustana ja nenästä valuu verta.
 • Kuuntelevat yleensä sekopäistä progehäröilymusiikkia, josta ei kukaan tavallinen ihminen ymmärrä mitään. Mikäli epäilet, että lapsellasi on ADHD, tutki hänen levyhyllyään. Jos kaikki edellä mainitut piirteet täsmäävät lapseesi, ja lisäksi bongaat hyllystä nimiä, kuten Black Sabbath, CMX, Pink Floyd, Stam1na, System of a Down, YUP ja Rölli, vie hänet välittömästi sairaalaan tutkittavaksi.
 • Pitävät tavallisia ihmisiä tyhminä, vaikka todellisuudessa he itse ovat juuri sitä. ADHD:n ystävillä on jokaisella ADHD tai autismi, koska hän ei ymmärrä tavallisten ihmisten ajatusmaailmaa.
 • Luulevat olevansa maailman nerokkaimpia ihmisiä ja tietävänsä kaiken, vaikka eivät tosiasiassa tiedä mistään mitään. Tämä näkyy heidän äärimmäisen loputtomassa pätemisen tarpeessaan joka helvetin asiassa. Lisäksi ADHD:illa on vähintäänkin "erikoisia" kiinnostuksen kohteita, joita he saattavat uppoutua tutkimaan puoleksi vuodeksi, ja tänä aikana eivät näe eivätkä kuule mitään muuta.

Miten varmistat, että ADHD-kakarasi ei sotke muiden ihmisten touhuja

 • Mene itse koululle vahtimaan, että kakara pysyy penkissään. Sido hänet penkkiin köydellä ja teippaa hänen suunsa jeesusteipillä. Mikäli hän mölyää vähänkin, kurista hänet.
 • Takavarikoi kaikki hänen kiinnostuksen kohteensa. Esimerkiksi jos hän on kiinnostunut sohvan alla lojuvista villakoirista, siivoa sohvan alusta joka päivä. Kun toimit näin, kakarasi ei kulje kadulla koko ajan selittämässä kiinnostuksen kohteistaan vastaan tuleville ihmisille.
 • Takavarikoi myös hänen CMX- ja Pink Floyd -levynsä ja osta tilalle Eppu Normaalia, Yötä ja Popedaa. Takavarikoi myös kaikki filosofia- ja runokirjat, joita löydät. Näin tekotaiteelliset ajatukset häipyvät hänen mielestään ja hän ei enää pidä itseään viisaampana, kuin muut.
 • Syötä ADHD:lle esimerkiksi dextroamfetamiini-huumausainelääkettä. Huumaantuneena hän lopettaa sekoilunsa ja riehumisensa.
 • Mikäli hän kapinoi sinua vastaan, vie hänet lukittuun kellariin ja jätä sinne kymmeneksi vuodeksi. Kellarista astuu lopulta ulos uusi ihminen, joka karttaa kaikkia ADHD-ihmisiä ja ei omaa enää ensimmäistäkään ADHD-piirrettä.

ADHD:n muka positiiviset puolet ja todellisuuden vastineet.

ADHD-vammaiset ovat kautta aikojen yrittäneet todistella ylivertaisuuttaan ja väheksyä neurobiologis-mielenterveydellistä häiriötään tuomalla esiin muun muassa alla listattuja tyypillisiä ADHD:n ominaisuuksia. He myös pyrkivät värväämään ihmisiä riveihinsä houkuttelemalla heitä hankkimaan ADHD-diagnoosin näillä argumenteilla. Tässä paljastuu kuitenkin mistä todellisuudessa on kyse.

 • Luova = Freudin mukaan luova henkilö hylkää todellisen maailman realiteetit ja antautuu fantasioittensa vietäväksi.
 • Taiteellinen = Ei saa kiinni työelämän syrjästä, ajautuu helposti taiteilijaksi ja käyttää apurahansa päihdeongelmiensa ylläpitoon.
 • Herkkävaistoinen = Paranoidinen persoonallisuus. Tulkitsee jatkuvasti toisten ihmisten toiminnat tarkoituksellisesti alentaviksi tai uhkaaviksi.
 • Empaattinen = Luulee osaavansa lukea toisten ajatuksia ja ymmärtävänsä heidän tunteitaan.
 • Innovatiivinen = Ei osaa hyödyntää valmiita toimintamalleja. Kuluttaa paljon aikaa, energiaa ja muita resursseja keksiäkseen pyörän yhä uudelleen ja uudelleen.
 • Herkkätunteinen = Pienimmästäkin syystä kokee tulleensa syvästi loukatuksi ja hylkää sitten ymmälleen jääneet ystävänsä pitkiksi ajoiksi.
 • Omaperäinen = ADHD pyrkii kumoamaan yleisesti hyväksytyn tiedon siitä, että hän on hullu, toteamalla, että hän on vain hieman omaperäinen.
 • Rakastava = Ei rakasta ketään erityisesti, vaan ihastuu jokaiseen kohtaamaansa ihmiseen, eläimeen tai kasvikunnan jäseneen.
 • Ylitsevuotava = Ongelmia niin paljon, että vuotavat ylitse äyräiden.

Kuuluisia henkilöitä, joilla on todettu ADHD

Katso myös