ASMR (engl. anal shy monetary response) on videokategoria, jossa sisällöntuottaja ei ole vielä käynyt lävitse kypsempiä psykoseksuaalisen kehityksen vaiheita (animaatioissa nähtävä gross-out-huumori edustaa anaalista vaihetta ja pornografiset videot fallista vaihetta). ASMR-videoissa suu on pääasiallinen erogeeninen vyöhyke.

Oraalivaiheessa sisällöntuottaja ottaa erityisen suurta ylpeyttä nielemisen, äänen ja suun toiminnan hallitsemisesta. Tämä ilmaistaan syömisenä, äännähtelynä ja äänekkäällä maiskuttamisella. Normaalisti oraalivaihe käydään lävitse 0–2-ikävuoden välillä, mutta sisällöntuottajilla tämä vaihe saattaa venyä pitkälle yli keski-iän.

Raamatullisesti ASMR-videoista saatavan hyvänolon tunteen voidaan sanoa edustavan seksiä ennen syntiinlankeamusta. Kuten myös fistauksessa, hankalinta ei suinkaan ole nyrkin työntäminen partnerin peräaukkoon, vaan sulkijalihaksen rentouttaminen siinä määrin, että nyrkin työntäminen olisi mahdollista. Koska katsojakunta on enimmäkseen lapsia, voidaan heidän psyykkisen oraalisen peräaukkonsa katsoa olevan huomattavasti helpommin penetroitavissa kuin aikuisen.

Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.