Alkuräjähdys

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Elsa pudottaa Graalin maljan rotkoon.
Bomb.png
Tämä sivu on räjähtämäisillään!

Sinulla on muutama sekunti aikaa painaa takaisin-painiketta.
Katso myös: Maailman synty.

Alkuräjähdys on teorisoitu tapahtuma, jonka kaltaisen ilmiön olemassaoloon maailmankaikkeutta tarkkailemalla saadut havainnot viittaavat.

Alkuräjähdyksen käsitteessä on häiritsevintä se, että sen mukaan jokin äärettömän tiheästi pakkautunut laajeni rajalliseksi määräksi ainetta rajallisella alueella.

Ihmiskunnan teorioitaMuokkaa

Iso paukkuMuokkaa

 
Poof, näinhän tämä!

Alkuräjähdysteoria on kaikista suosituin teoria. Ateisteista se on "big bang", eli suuri paukku, ja uskovaisille se taas tarkoittaa POOF, GODDIDIT -teoriaa. Alkuräjähdys on yksi kaikista suosituin teoria, jolla selitetään universumin Luominen, Luonnollinen synty kvanttivaahdosta kvanttifluktulaation kautta alku. Teoria on joka muodossaan selitetty koko lailla seuraavasti;

Alussa, ei ollut universumia, tai sitten oli universumi joka meni pisteeseen tai sitten oli se piste... ja sitten:

POOF!

Siinä kaikki.

Tämän teorian kautta ihmiskunta on voinut selittää universumin synnyn, ja idiokraatit ovat selittäneet muutakin. Ateistit ovat tyytyneet kuitenkin vain juomaan viinaa ja haukkumaan tämän muun selittämistä, koska he eivät ole nähneet sitä muuta -paitsi kun ovat olleet liian selvin päin.[1]

Kenellekkään ei kuitenkaan ole tullut mieleen että kuinka jokin "Bang/Poof" -voi muka selittää yhtään mitään? Asian miettiminen auttaa. Tunnetut faktatkin on jo esitetty, ja niiden pohjalta päätelmän voi vetää helposti. Päätelmä menee seuraavasti:

Bang/Poof: Ja siinä kaikki.

Joku voi ajatella että selitys on helppo tai sisällyksetön. Se on "sisällyksetön" vain koska jotkut kehtaavat kysellä että "mikä aikaansai Bang/Poof:in" tai "Miten Bang/Poof toimi". Mutta Tässä Bang/Poof -issa ei ole mitään muuta kuin pelkkä alkuräjähdys itse. Kuten suuri tietäjä Dumbski on sanonut amerikan kielellä hienosti

A poof is a poof is a poof.

Toisin sanoen "Poof on", se on "itsessään järkevä".

Ymmärtääkseen vähän, tarvitsee ymmärtää että universumi jatkuu äärettömiin, mutta on äärellinen. Se oli heti syntymänsä jälkeen ääretön, mutta se laajenee silti. Eikä se laajene mihinkään vaan laajenee vaan, koska sen sisään syntyy lisää tilaa.

Ja ymmärtääksemme kaiken, alkuräjähdys joko oli tai ei ollut spontaani efekti. Joidenkin mielestä se on tarkoitus mielessä tehty satunnaistapahtuma". Kun ymmärrät tämän, alat olemaan viisas. Jos et ole tarpeeksi viisas, tutustu kreationismiin ja palaa takaisin. Helpottaa.

Muista kuitenkin että alkuräjähdystä kutsuu Big Bangiksi ainoastaan ateisti! Koska BB -teoria sanoo että universumi syntyi räjähdyksessä väkivaltaisesti ilman Jumalaa. Jos olet uskovainen, kutsut teoriaa "big Poof" -teoriaksi, koska Poof on enemmänkin mysteerinen taikurinsauvan savupössähdys kuin varsinainen räjähdys.

Mutta edustitpa kumpaa tahansa kantaa, muistat että se todistaa ja selittää kaiken. Etkä missään tapauksessa saa miettiä kysymyksiä, kuten "miten alkuräjähdys räjähti, kun ei ollut mitään räjähdettävää" tai "kuka oli alkuräjäyttäjä"(paitsi jos olet hihhuli, kiellät ottavasi kantaa siihen että tämä oli Jeesus), tai "oliko alkuräjähde TNT:tä vai C4:sta"(tosin jos olet ateisti, sanot että se oli vetyä.)

Robocop-malliMuokkaa

 1. vaihe. Alussa oli Robotti.
 2. vaihe. Robotti painoi Nappia.
 3. vaihe. Napista tapahtui Räjähdys.
 4. vaihe. Räjähdyksestä syntyi Universumi.

Syitä miksi tämä malli on totta:

 • 0%! Ei sisällä uskontoa!
 • Kuten saatoit huomata, tekstinpätkät pitenevät vaihe vaiheelta. Tämä merkitsee symbolisesti Universumin laajenemista!
 • Erittäin looginen malli
 • Ei tarvitse esittää kysymystä "Kuka teki Robotin?", sillä Robotti rakensi itse itsensä!
 • Napista saattaa tosiaankin tapahtua Räjähdys.
 • Neljä vaihetta = Neljä sielunkierron vaihetta: Alussa oli alkusielu. Alkusielusta kasaantui minäsielu. Minäsielu räjähti. Minäsielu palasi alkusieluun.
 • Ei tarvitse esittää kysymystä "Mikä räjähti?", sillä Robottihan se siellä räjähti!

ViitteetMuokkaa

 1. Sen sijaan Big Bangin seksuaalinen luonne on tavallisesti jäänyt yleisen mielenkiinnon ulkopuolelle, koska ateistit eivät usko Jumalalliseen Seksiin (kun eivät ole sellaiseen koskaan törmänneet), eivätkä Älykkään Suunnittelun kannattajat usko Seksuaaliseen Jumalaan (koska seksi on kuitenkin syntiä). Sen sijaan Gang Bang -teoria on ottanut universumin synnyn seksuaalisen lähtökohdan mielenkiinnon kohteeksi. - Kun kerran ihmisetkin syntyvät seksuaalisesti, miksipä eivät siis universumitkin? Tässäkin mallissa universumin alkuakti muistuttaa suuresti eräänlaista räjähtämistä. Siihen kuuluu olennaisena osana kaksoisrakokoe sekä Lorentzin kontraktio, eli pituuden kutistuminen vauhdissa. Sekä tietenkin aiheuttamat fysikaaliset ongelmat ja rajoitukset, jotka korostuvat nopeissa sukkulasyöksyissä Venukseen, ja urAnukseen.