Näyttääkö tämä sinusta Jumalalta? Vai onko siinä tatuoitu ahteri ja penis?

”Mitä hittoa? Tarkoitatko, että täällä on toinenkin...”

~"ainut Jumala"

Allah on kaikkien muslimien johtaja ja ylikuningas. Allah luokitellaan jumalaksi. Muslimit tekevät heti kaiken, mitä Allah käskee (katsokaa vaikka rättipäiden päättömiä tapoja). Allah on erittäin julma ja ankara olio. Allahin epäillään syntyneen opettajan ja jonkin jumalan risteymänä. Allah itse kiistää tämän tiedon. Jumala (siis isolla) on Allahin intomielisimpiä vastustajia, ja paiskookin Paratiisia jatkuvasti lörtsyillä. Allah on julistanut käyvänsä pyhää sotaa Jumalaa ja hänen seuraajiansa vastaan. Jumala ei hyväksy Allahin terrorismiin kallistuvaa sotaa vaan on julistanut käyvänsä terrorismin vastaista sotaa Allahia ja hänen seuraajiaan vastaan. Joidenkin lähteiden mukaan Allah ei olisikaan rättipää vaan jopa N'Ubuntu( äännetään: "musta" tai "Afrikan asukki").

Ulkonäkö

 
Mekassa havaittu Allahin erektio.

Kukaan, edes kaikista fanaattisimmat allahiitit, ei kykene tarjoamaan mitään kuvausta siitä, minkä näköinen Allah oikeasti on. He väittävät, että se johtuu siitä, että Allah olisi liian pyhä maalattavaksi, eikä suinkaan siitä, että he eivät tiedä, miltä Allah näyttää. Jos epäilet, että he eivät tiedä, miltä Allah näyttää, ja epäilet, että se johtuisi siitä, että Allahia ei ole olemassa (jolloin sen ulkonäöstä ei tietenkään voi tietää), pääset tutustumaan allahiittien toiseen kauniiseen ajatukseen, jihadiin.

Asuinpaikka

Allahiitit ovat sitä mieltä että Allah elää todellisuudessa, jota kutsutaan Jannahiksi. Se on jonkinlainen parafyysinen asuinsija, jonka olemassaoloa ei pääse varmistamaan. Tämä osoittaa Raamatun Koraania paremmaksi, koska me tiedämme, että Taivas ja Helvetti ovat todellisia.

Historia

 
Allah-action-figuuri

Allahia ei ollut olemassa ennen kuin profeetta Muhammed kertoi tästä. Muhammedin mukaan taivaan enkeli antoi hänelle Koraanin ja hän itse pääsi kerran kahden nuolenkantaman päähän Allahista (kukahan senkin mittasi?). Raamattu sen sijaan on Jumalan inspiroima, ihmisten kirjoittama, ja tämä henkistyminen voidaan havaita.

Joka tapauksessa Koraani menestyi sandaalijalkineisten rättipäiden ja taatelintallaajien keskuudessa kuin huono uutinen.

Sukulaiset

Tunnetaan Allahin sukulaisia mitkä voivan olla peräsin jopa maapallolta, vaikkei siltä vaikuta. Eli sukulaisia:

  • Abbdidul (muistuttaa paljon mikrobia)
  • Abbidul (ei muistuta mitään, sillä se ei ole mitään)
  • Abbi (muistutaa paljon suurennettua hiusta)
  • Abbu (veljenveljenveljenkaverinäidinisänkaverintyttö)

Allahin koko

Allahin kokoa on tutkittu kautta historian. Osa teologeista on esittänyt, että Allah on suuri. Ääripäät ovat olleet jopa sitä mieltä, että Allah on niin suuri, että on joka paikassa; myös siellä minne aurinko ei paista. Enemmistö on kuitenkin sitä mieltä, että Ramadan on hyvä, kun yölläkin voi syödä. Päivisin voi sitten näytellä hurskasta ja paastota; Allah ei siis näe öisin, eikä ole siellä minne aurinko ei paista. Nyt myös Allahin kokoa on tutkittu empiirisesti ja päädytty siihen tulokseen, että Allah on

Selvästi normiautotallia pienempi. Tietysti isompi kuin lasten leikkimökki, mutta kaukana mistään omakotitalosta.

~Marlene Dietrich