Alushousut

(Ohjattu sivulta Alusasu)

”Alushousuja voidaan käyttää eroottisessa ilmapiirissä. Yleensä miehet käyttävät pelkkiä alushousuja. Alushousuina voidaan käyttää muun muassa stringejä ja uimahousujen alaosaa.”

~Wikipedia
Vastauudelleensyntynyt Amerikkalainen käyttämässä alushousua.

Alushousut ovat eräänlainen päähine jota käytettiin Egyptissä ennen Jeesuksen syntymää. Jotkut tietyt ihmiset tapaavat käyttää tätä outoa päähinettä edelleen.

Vuonna 1994 kaksi hammastahnatehdastyöntekijää väittivät joidenkin käyttäneen alushousuja myös turbaanina (turbaani = housujen alle kiedottava pyyhe) ja vieläpä luulevan tämän olevan niiden oikea käyttötarkoitus. Näitä (hulluja) ei tietenkään uskottu ja heidät lähetettiin mielisairaalaan Adolf Hitlerin pyynnöstä. Jos sinä uskot heitä, voit mennä ulos tutkimaan asiaa ja kurkistella hameiden alle ja housujen sisäpuolelle, kunhan selität vaatekappaleiden omistajille tekeväsi tieteellistä tutkimusta, he eivät häiritse sinua.

Vaikka alushousut ovat vanhanaikaisia, niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tutkijat ovat arvioineet, että joka toinen nuori käyttää alushousuja parinkymmenen vuoden sisällä, joten pian saamme mahdollisesti nähdä tätä egyptiläistä Tyyliä myös Suomen katumuodissa.

Typing monkey.jpg Kuten sinäkin, tämä artikkeli on vajaa.
Laajentamalla artikkelia pystyt kasvattamaan sen älykkyysosamäärää
.