Ampiainen

Huom. kuten meille on huomautettu – mistä valppaille lukijoillemme kiitos – ampiainen ja mehiläinen ovat aivan eri asioita (ja molemmat ovat kiistämättä olemassa).
Ampiainen
Bee.svg
Ampiaisen vaarallisuuden vuoksi esitämme vain piirretyn kuvan.
Tieteellinen luokittelu
Kunta: Lentäväiset
Pääjakso: Hyönteiset
Alajakso: Piikikkäät
Luokka: Ilkeät
Lahko: Vaaralliset hirviöt

”Yksi ampiainen vastaa kymmentä mehiläistä!”

~Ei aivan tosi: mehiläiset paahtavat ampiaisia kunnes ne kuolevat.

Ampiaiset ovat kusipäisiä tappajia ja raiskaajia. Ne pörräävät ja lentävät miten sattuu ja huvittaa, ja laskeutuvat paperittomasti kädellesi. Jos liikahdat vähänkin, niin ne pistävät kuolettavaa myrkkyään sinuun. Silloin täytyy äkkiä huuhdella kossun kanssa alas 100 kyypaukkauksen kortisoonipilleriä ja raahata ruhonsa sairaalan hengityskoneeseen. Jos pistos on tullut johonkin raajaan, on edessä useimmiten amputaatio. Ampiaisen piston uhrit kärsivät yleensä vaikeasta psykoosista toipumisen jälkeen (jos siis onnistut selviämään hengissä ja kuntoudut joskus ylös hengityskoneesta).

Jos näet ampiaisen, huuda, mekasta ja suksi kuuseen sieltä, missä ikinä olitkin. Jos lähellä on talo, juokse sinne ja lukitse kaikki ovet ja ikkunat ja nauti avain. Jos kuitenkin käy niin paska mäihä, että ampiainen ehtii kanssasi sisälle, yritä lukittautua vessaan. Jos ampiainen pääsee vielä vessaankin, suorita pikainen itsemurha. On paljon mukavampaa kuolla ranteiden auki viiltämiseen, kun ampiasen tuskalliseen pistokseen.

ÄLÄ KOSKAAN YRITÄ TAPPAA AMPIAISTA! Voit olla varma, että sinä jäät tuolle verenhimoiselle tappajalle kakkoseksi! Ampiaisia saa tappaa vain, mikäli on käynyt vuosikausia kestävän ampiaistappajan koulutuksen. Soita heti diplomin saaneelle ampiaistappajalle, mikäli havaitset elinympäristössäsi kyseisiä ötököitä. Ampiaistappajat käyttävät säteilyn kestäviä pukuja ja ydinpommin kanssa jahtaavat näitä pieniä kusipäitä halki maiden ja mantujen.

On mahdollista, että ampiaiset olisivat liittoutuneet Al-Qaida -järjestön kanssa. On löydetty mahdollisia todisteita kuvista, joissa Osama bin Laden esiintyy yhdessä taustalla pörräävän ampiaisen kanssa. Kyseessä saattaa tosin olla myös paarma.

Toisinaan on nähty tapauksia, joissa ampiainen on raiskannut naisen, ja maailmaan on syntynyt puoliampiaisia. Puoliampiaiset sopeutuvat usein ihan hyvin yhteiskuntaan, vaikka monesti perivätkin ampiaisen psyykkisten ominaisuuksien lisäksi myös näiden fyysisiä ominaisuuksia (fyysiset ominaisuudet mahdollista korjata leikkauksella), ja vaikeasta älyllisestä kehitysvammaisuudestaan huolimatta ne saattavat osallistua yhteiskunnallisesti tärkeisiin tehtäviin. Tunnettuja puoliampiaisia ovat mm. Urho Kekkonen, Matti Nykänen ja herra Tossavainen.