Anneli Jäätteenmäki

Stop hand.png Anneli Jäätteenmäki on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.
Tämä artikkeli sisältää vähintäänkin kepulia sisältöä ja sen lukeminen aiheuttaa sienten kasvua varpaiden- sekä muissa väleissä!
Shamrock.jpg
Shamrock.jpg
Jos luet tätä artikkelia, saatat hajota mustaksi kull mullaksi!
Jos et kuitenkaan hajoa, saatat ruveta väyrystelemään jo vanhastaan.
Jos etsit artikkelia jostain älyllisemmästä ja laillisemmasta, kokeile Satunnainen sivu -toimintoa.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Anneli Jäätteenmäki.

”Ryhmä turisteja ihaili Helsingin Kauppatorin kupeessa Havis Amandan patsasta. Samaan aikaan valtioneuvostoon tuli akkavalta.”

~Ylen televisiouutiset hapuilee kohti poliittista korrektiutta 15. huhtikuuta 2003

”En ollut niitä pyytänyt ja ne tulivat minun pöydälleni ilmoittamatta.”

~Jäätteenmäki eduskunnalle jäätyään kiinni "Great German Bondage Porn" -lehden tilaamisesta vuonna 2002.

Anneli Jäätteenmäki, Jätteenmäki, Jätemäki tai Jääteenmäki (s. 11. helmikuuta 1955, Lapua) on Suomen Kansallisen Kalapuolueen pääsihteerin lemmikin kaima, Helsingin korkein kohta ja ennen Mari Kivinientä Suomen pitkäaikaisin alapääkanisteriton pääministeri. Anneli on Helsingin merkittävin turistikohde ja turistilaumat usein kiipeävät hänen päälleen ihailemaan maisemia ja tuuliviirejä.

Poliittinen uraMuokkaa

Jäätteenmäestä tuli eduskunnan puhemies vuonna 2003, kun Keskusta voitti eduskuntavaalit. Pian tuon jälkeen hänestä tuli pääministeri ja hän otti punamultahallitukseensa Keskustan ministereiksi mm. Mauri Pikkarisen ja Matti Vanhasen. Pois hän jätti mm. Seppo Kualjkierylöesen, joka oli vähän pettynyt. Lisäksi Jäätteenmäki teki Tanja Karpelasta kulttuuriministerin. Hän syrjäytti demareiden ministereistä mm. Paavo Lipposen, koska halusi kostaa tälle. Jätteenmäki jouduttiin erottamaan pääministerin paikalta melkein heti hänen syötyään tärkeän faksin. Matti Vanhanen kaappasi hänen pääministeripaikkansa ja syksyllä puolueen puheenjohtajuuden. Hänen uransa suurin saavutus oli Paavo "Pave" Lipposelle faksaamansa häpykarvojen kampaus/tupeeraus/pehmennys/värjäyslaite. Paavo kuitenkin otti köykyy, hankki Anskulle lähestymiskiellon ja alensi hänet Eduskunnan pontikankeittäjän vara-apulaiseksi. Jäätteenmäki toimi siinä hommassa talven 2003-2004 ja keväällä 2004 Jäätteenmäki otti pitkät eduskunnasta yhdessä Ville Itälän ja parin muun edustajan kanssa päästyään europarlamenttiin.

Vuonna 2003 kiinnitettiin huomiota Anskun huonoon englannintaitoon. Tämä oli kuitenkin harhaa, joka johtui siitä, että piti totutella paneutumaan syvemmin pääministerin puheen kuunteluun, sillä Anskun puhenopeus millä tahansa kielellä on moninkertainen verrattuna Paavo Mooses Lipposeen, jonka maksiminopeus on kolme sanaa minuutissa. Sitä paitsi Jäätteenmäki kompensoi ulkomaankielten osaamattomuuttaan sillä, että eipä osaa kukaan ulkomaalainen lausua hänen nimeään. BBC:nkin uutistenlukija viittasi v. 2003 Jäätteenmäkeen nimellä Ms. Unpronounceable.

  edeltäjä:
Paavo Lipponen
Suomen pääministerit
2003
seuraaja:
Matti Vanhanen


  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.