Vai tarkoititko kenties sitä (miespuolista!) kissaa siitä huonosta animesta? Toivottavasti et.

Artemis on kreikkalaisessa mytologiassa esiintyvä metsästyksen jumalatar. Todistamattoman teorian mukaan hän kuoli tukehduttuaan metsästämäänsä muurahaiseen. Tätä teoriaa on kritisoitu siitä, että Artemis ei metsästänyt niin suuria eläimiä suunnattomassa metsästystaidossaan. Kreikkalaisetkaan eivät pitäneet sitä totena, silloin kun uskoivat omiin jumaliinsa. He olivat väärässä, sillä hän ei tukehtunut muurahaiseen.

UlkonäköMuokkaa

Artemis rakasti seksiä vähävaatteisuudestaan päätellen. Kreikkalaisten mukaan hänellä oli vain lyhyt tunika. Kädessä hänellä oli jousi ja nuolikotelo. Apollo oli hiukan kaunis lukuisista tuntemattomista äpäristä päätellen tai miehillä oli silloin hmm... erikoinen maku naisten ulkonäön suhteen. Äpäriä ei ole todistettu olevan olemassa.

MetsästystaidotMuokkaa

Artemis oli metsästystaidoiltaan vaatimaton. Päästessään tavalliseen pahaan kaupunkiin, hän ylimaallisessa hyvyydessään tappoi kaikki tämän kaupungin asukkaat yhdellä nuolella. Tämä osoittaa hänen suunnattoman hyvyytensä ja ei-väkivaltaisuutensa.

Katso myösMuokkaa

  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.