Brasilian tasavalta
DeathStarBrazil.png
(lippu)
Motto: ”Goooooooooooooooooooooooooal!
Map brazil.jpg.gif
Valtiomuoto tasavalta
Hallitsija Pääsihteeri Cheetah
Pääkaupunki Rio de Janeiro
Viralliset kielet portugali, kehonkieli
Pääuskonnot jalkapallo
Itsenäisyys 1976 (muutti nimensä)
Valuutta hilu (HIL)
Kansallislaulu -


”Brasilia ei ole vakavasti otettava maa.”

~Charles de Gaulle

”Finlandeses são loucos por sauna e ficam doidões com ópio no café.”

~Um brasileiro sobre finlandeses

”Finlandesas são loirinhas gostosinhas mas os finlandeses não querem comer elas porque todos são gays. Isso é muito bom.”

~Brasilian makea puhu Suomi

Brasilia on Etelä-Amerikassa sijaitseva jalkapallovaltio. Brasilian alueella tehdään eräät maailman merkittävimmistä sademetsähakkuista.

OmistajuusMuokkaa

Vaikka Brasilia on näennäisesti itsenäinen valtio, sen omistaa tosiasiallisesti CIA, joka käyttää sitä Coca-Colaan tarvitun kokaiinin viljelemiseen, seksiturismiin ja kidutuslaboratoriona.

HistoriaMuokkaa

Brasilian televisiotehdas perustettiin vuonna 1923, ja vuonna 1976 se muutti nimensä Brasilian tasavallaksi, joka tunnetaan nykyään lyhyesti nimellä Brasilia (englanniksi DAMN IT, THEY WON THE WORLD CUP AGAIN). Brasilia oli kadoksissa maailmankartalta vuosina 1992-1993 sillä kukaan ei tiennyt että missä kaikki brasiliaiset silloin olivat. Itse he väittävät kuubalaisten siepanneen heidät, mutta suurin osa ulkomaalaisista uskoo että vuonna 1992 brasiliaiset oppivat valmistamaan oopiumia ja olivat vuoden ajan sademetsissä sieniä etsimässä.

ElinkeinotMuokkaa

Brasilian pääelinkeinot on oopiumin ja kokaiinin kasvatus, josta CIA käärii voitot. Toissijaisia elinkeinoja ovat seksiturismi, sademetsien hakkaaminen, jalkapalloilu, kidutus ja televisiotehdas.

Urheilu ja kulttuuriMuokkaa

Brasilian kulttuuri on melko köyhää, sillä heidän musiikkinsa koostuu lähinnä niistä epämääräisistä äänistä, jotka kantautuvat Amazonin sademetsästä. Eräs huomattava musiikin laji on samba. Sitäkin tosin esitetään lähinnä toissijaisena ohjelmanumerona karnevaaleissa, joiden pääohjelmanumerona ovat lähes alastomat höyhenasuihin pukeutuneet naiset, joita irstaat CIA-agentit ahdistelevat. Toinen merkittävä musiikin lähde Brasiliassa on CIA:n kidutuskammioista kantautuvat kuolevien tuskanhuudot, joita Brasilialaiset nautiskellen kuuntelevat.

Piirtotaitoisiakaan ihmisiä Brasiliassa ei juurikaan ole, sillä useimmilla on vaikeuksia hallita käsiensä liikkeitä liian oopiuminkäytön seurauksena.

Urheilun puolella Brasilialla menee sentään hiukan paremmin, he ovat voittaneet jalkapallon maailmanmestaruuden melkein kerran, mutta hävittyään jo karsinnoissa Norjalle, Kiinalle ja Kuulle he eivät aivan yltäneet mestaruuteen.

Yleistä BrasiliastaMuokkaa

Brasilian pääsihteeri on tällä hetkellä Tarzan-elokuvista kuuluisuuteen noussut Cheetah, joka on afrikkalainen siirtolainen. Häntä arvostetaan maailmalla hyvien diplomaattisten taitojensa takia, ja koska hän voitti Yhdysvaltojen presidentin George W. Bushin shakissa.

Brasilian väkiluku on laskenut jo vuodesta 1992 asti, jolloin se oli 2,5 miljoonaa. Tällä hetkellä väkiluku on noin 2 miljoonaa ja 499 998 henkeä, eli väestönkasvu on ollut täysin hillitsemätöntä (2 ihmistä 14 vuodessa). YK onkin tilanteesta huolestuneena päättänyt perustaa työryhmän pohtimaan tilannetta jo vuonna 2009. Ilmeisesti laskelmat menivät sekaisin, sillä CIA on saattanut teloittaa vuosina 1962-1991 huvin vuoksi 25-50 miljoonaa brasilian alkuasukasta, minkä vuoksi kokaiinifarmeilla on työvoimapulaa.

Brasilian pääkaupunkina on toiminut vuodesta 1300 eKr. Goiânia. Pääkaupungista käsin maata hallitsee Vakavanha Lulalula, Brasilian keisari ja CIA:n sätkynukke, jonka on hallintokausi on tähän asti kestänyt 1009 vuotta. Hän on säätänyt kaikki Brasilian lait joihin sisältyy mm. Diktaattorin oikeus polttaa pilveä päivät pitkät, jota hän usein tekeekin veljensä Haile Selassien kanssa. Kuitenkin Brasiliassa tehdään omasta lainsäädännöstä huolimatta täsmälleen niin kuin CIA määrää.

Brasilian virallinen kieli on espanjan ja portugalin sekoitus portunhol. Brasilian lippu on siteerattu tekstillä Vai se fuder seu filho da puta, joka tarkoittaa kuulemma vapaasti suomennettuna Rauhaa ja Rakkautta.

  Tämä valtiota käsittelevä artikkeli on tynkä, varaton ja riidanhaluinen.
Voit auttaa Hikipediaa toteuttamalla taktisesti sijoitetun fission sen alueella.