Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole syvältä, mutta aihe on todella neverheard.
Artikkelin laadussa ei ehkä ole moittimista mutta kukaan ei ole kuullut aiheesta.
Tuo artikkeli tähän maahan (Maapallo, Tellus) tästä

Bwanajoe on erityisesti internetissä ei-vielä-miljoonia-vuosia tunnettu bloginpitäjä ja kristitty ihminen. Siviiliammatiltaan Bwanajoe on käännöskoneenkäyttäjä. Bwanajoe uskoo Raamatun sisällön olevan kirjaimellisesti totta, mutta sillä ei ole Bwanajoelle yhtä suurta merkitystä kuin evoluution ja kaikenlaisten darwinistien kiihkeällä vastustamisella sekä maailman havahduttamisella siihen, että miljoonia vuosia ei ole ollut.

Bwanajoe on harras kristitty, jonka mielestä ei ole tarvetta kyseenalaistaa Raamatun olevan kirjaimellinen totuus eikä myöskään tarvetta kyseenalaistaa parhaan mahdollisen tulkinnan Raamatusta painottavan erityisesti sitä, että miljoonia vuosia ei ole ollut. Hän toivoisi myös kreationismista puhumista ja kriittistä ajattelua esimerkiksi kouluihin evoluution opettamisen tilalle sekä yleisiin keskusteluihin, toivonaan saada varsin moni ihminen turvautumaan kreationistiseen ajatteluun huomatessaan sen sopivan omaan typeryyteensä.

Kuinka Bwanajoesta tuli BwanajoeMuokkaa

Bwanajoe ryhtyi teini-iässä, ei vielä miljoonia vuosia elettyään, helluntailaiseksi ja alkoi raivokkaasti vastustaa evoluutioteoriaa, kuten kunnon helluntailaisen kuuluukin. Bwanajoe alkoi vihata myös rockmuusikkoja, abortionisteja, tiedemiehiä, homoseksuaaleja, liberaaleja ja ateisteja ja tunsi Jumalan rakkauden koskettavan häntä erityisesti silloin, kun hän poltti nuotiolla materialistisateistisia tiedekirjoja ensimmäistä kertaa elämässään.

Bwanajoe ei ole omien sanojensa kovin paljoa kouluja kerennyt käydä, osittain siksi, että aikaa ei ole ollut miljoonia vuosia, mutta eihän tosikristitty tietenkään perusta elämäänsä pelkästään materialistisateistisen tiedon varaan, koska onhan heillä erehtymätön 2000 vuotta samanlaisena pysynyt ja samanlaisena pysyvä Raamattu, josta löytyy takuulla paljon enemmän tietoa kuin mistään keskivertotiedekirjoista kuten aviorikoksesta tuomitun kivittämisohjeita, noitien poltto-ohjeita, vääräuskoisten kidutusohjeita sekä muuta hupaisaa tekemistä tosikristityille.

Yleisesti BwanajoestaMuokkaa

Bwanajoen argumentoinnin taso on yllättänyt älykkäimmätkin tutkijat siitä kuinka taitavasti hän osaa käyttää GDI (God Did It) -mantraa mielipiteittensä puolustamiseen, niin että se jopa välillä onnistuu näyttämään hänen omalta tinkimättömältä mielipiteeltään, joka rohkeasti seisoo kulttuurissa vallitsevia ennakkoasenteita ja fasistista miljoonat vuodet -propagandaa vastaan. Mutta näin ei hieman lähemmin tarkasteltuna todellakaan ole. Ajattelullaan Bwanajoe on ainakin omasta sekä vähiten valveutuneiden vastustajiensa mielestä luonut kokonaan uuden filosofisen koulukunnan nimeltään fundisfilosofia, jonka kannattajiin kuuluvat monet suuret ja tunnetut hengenmiehet kuten Veli Saarikalle, Matti Leisola, Timo Närhi, Jyrki Isohella ja Harri Kiviniemi.

Bwanajoen mielestä mitään apinan ja ihmisen välimuotoja ei koskaan ollut olemassakaan, mutta tutkijat sen sijaan ovat alkaneet pitää yhtenä mahdollisuutena sitä, että Bwanajoe itse olisi tämä puuttuva välimuoto, mikä sinänsä ei ole ollenkaan erikoista ottaen huomioon hänen hänen vähintäänkin ”älykkäästi suunnitellut” bloginsa, jossa evoluutiolla ei takuulla ole mitään tekemistä, koska eihän blogitkaan itsestään synny nehän tarvitsevat aina suunnittelijan – ainakin Bwanajoen mukaan. Tämä suunnittelija on tietenkin hänen tapauksessaan kosmisen juutalaszombin Jeesuksen isä eli toiselta nimeltään Jumala, Allah, Jahve tai spaghettimonsteri.

Bwanajoesta ei ole tällä hetkellä olemassa olevaa kuvaa, koska onhan hän niin suuri ja mahtava Jumalan sanansaattaja, ettei kuolevaisten sallita nähdä hänen pyhiä kasvojaan. Muutoin hän menettäisi pyhyytensä ja hänen profeetallinen arvonsa laskisi, minkä jälkeen hän ei voisi saarnata helluntaiseurakunnissa kreationismin ilosanomaa ja periä siitä tähtitieteellistä tuntimaksua per saarna. (Tällä hetkellä Bwanajoe oman harhakuvitelmansa vallassa luulee olevansa rikas tällaisen toiminnan takia.) Pyhyyden menetyksen jälkeen hän masentuisi ja tekisi itsemurhan, koska niin teki suurmies Juudas Iskariotkin. Mutta tästä joutuisi helvettiin, koska onhan itsemurha kunnon kristitylle suuri synti ja Helvetti hyvin keskeinen paikka kaikkien kunnon helluntalaisten maailmankatsomuksessa ja korvien välissä. Helvetissä Bwanajoe joutuisi tekemisiin vihaamiensa ihmisryhmien kuten ateistien, liberaalien ja homoseksuuaalien kanssa. Helvetissä korkeaan asemaan olisi päässyt tietenkin itse Richard Dawkins, joka lukisi joka päivä useita tunteja Charles Darwinin Lajien syntyä kovaan ääneen, mikä olisi Bwanajoelle mitä suurinta piinaa siitä yksinkertaisesta syystä, että hän joutuisi silloin lopulta järkiperusteluiden edessä ja lopultakin edes hieman kuultuaan alkuperäisiä Darwinin ajatuksia – kuten erittäin hienolla apologeettisella kapinallaan Bwanajoe tai vastaava uskonpuolustajatoveri sanoisi – ”kääntymään evoouskoon”.

Taistelu evoluutioteoriaa vastaanMuokkaa

Bwanajoen mielestä evoluutioteoria on vain valhetta ja huiputusta sekä vajaita päätelmiä siitä, miksi eläimet ovat niin hyvin sopeutuneet elinympäristöihinsä.

Taistelu eläinoikeuksia vastaanMuokkaa

 
Hyvä kristitty taas ei mieti banaaneja koskaan. Paitsi jos haluaa kiinnittää apinallisten evolutionistien huomion...

Bwanajoe vastustaa voimakkaasti jossain päin maailmaa suunniteltuja oikeuksia antaa esimerkiksi simpansseille ihmisoikeudet. Bwanajoe argumentoi kantaansa seuraavasti: "Eläinten aseman puolustaminen on periaatteessa myönteinen asia, mutta tämä eläinaktivismi pohjautuu evoluutioteoriaan täysin perustelemattomaan oletukseen siitä, että ihmisellä ja eläimellä ei ole suurta ja täydellistä eroa. Eläimestä ei tule ihmistä. Ja tällainen johtaa varmasti vielä siihen, että kohta eläimillä on paremmat oikeudet kuin ihmisillä! Ihan varmasti! Apinoille ihmisoikeuksien antaminenhan viittaisi siihen, että miljoonien vuosien kuluessa apinat ja ihmiset ovat kehittyneet samasta kantamuodosta, ja ettekö te jo perhana usko, että koko miljoonat vuodet ovat vain evolutionistien valhetta!!!! Ja kattokaa nyt tätä AnswersInGenesis.orgista pöllittyä kuvaakin, se todistaa, miten apinoilla on koko ajan vain banaani mielessä eikä muuta!!"

LinkkejäMuokkaa