Conan O'Brien

Conan O'Brien
Conan1.jpg
Conan O'Brien rippikuvassaan
Suomen presidentti
vallassa 20122018
edeltäjä Tarja Halonen
seuraaja Heidi Hautala
syntyi 23.7.1963
Unkari
kuoli elää vielä
puolue Äärikeskusta

Conan O'Brien (s. 1963.) on Unkarissa syntynyt maailman hauskin mies], joka muutti Amerikkaan saadakseen enemmän huomiota säälittävälle olemassaololleen. Hän syntyi sairaalassa huhtikuun toiseksi viimeistä päivää edeltävän viikon kolmannen päivän aattona. Synnytys oli pitkä ja tuskallinen ja Conanin äiti Makkai kuoli. Lontoon eläintarhan johtajamarakatti Makkai oli tunnettu vetonaula Itä-Timorin länsiosan pohjoisimmassa kolkassa. Conan O'Brienistä tuli vuonna 1984 Uranuksen presidentti ja yksi Amerikan kuuluisimpia talkshow-juontajia.

Tultuaan kuuluisaksi Conan O'Brien on kiusannut monia eliökantoja kuten Suomen Vasemmistoliiton Sauli Niinistöä, kuuluisaa taidemaalaria Iiro Seppästä ja Turun Sanomien elokuvakriitikkoa Tapani Maskulaa. Conanin oikea käsi on useasti rakkuloilla liiallisen itsetyydytyksen seurauksesta.

Legendan syntyMuokkaa

 
Conanin identtinen kaksossisar (tai veli)

Conan O'Brien luotiin vuonna 1912, kun yritettiin maailman ensimmäistä miespuolista ihmiskloonausta presidentti Tarja Halosesta. Kloonaus onnistui melkein liiankin hyvin ja Conan O'Brien näyttää Tarja Haloselta enemmän kuin Halonen itse.

Conan O'Brien uhattiin tappaa vuonna 2007, kun amerikkalaiset suivaantuivat Conanin viisauteen. Conan oli ainoa Yhdysvaltain kansalainen, joka osasi ratkaista yhteenlaskuja ja palapelejä. Conanin surmatyötä yritti Mauno Kapa kutsumalla Conanin saunaan ja lämmittämällä lähes kuolettavat löylyt. Isku ei kuitenkaan onnistunut, mutta Kapa sai työstään palkkioksi kaljapullon.

  edeltäjä:
Tarja Halonen
Suomen tasavallan presidentit
20122018
seuraaja:
Heidi Hautala