Eero Heinäluoma

”Tekisi vittu mieli vetää nokkaan Heinäluomaa joka tulee ryöpyttämään aikuista naista, jolla on näyttöjä.”

~Olli Saarela

”Onpa siinä suuri ja tylsä strutsinmuna! Hei, sehän onkin Eero Heinäluoman pää! Olisihan pitänyt tietää, ettei yksikään muna voi olla noin tympeä!

~Tarja Halonen
Eero Heinäluoma pallomeressä lapsena. Korvat näkyvät keskellä, jos katsoo oikein tarkasti.

Eero "Pari piirua ihmisen suuntaan" Heinäluoma, alias Onneton, iso, kaljupäinen, akkamainen jätkä (s.1955) oli Suomen Sosiaalidemokraattisen puolueen onneksi lyhytaikainen puheenjohtaja. Nykyisin hän on entinen valtiovarainministeri. Heinäluoman merkittävin poliittinen ansio on, että hän on pidempi kuin Matti Vanhanen.

UraMuokkaa

Eero Heinäluoma on siinäkin mielessä poikkeuksellinen Vanhaseen nähden, että hän on vieläkin tylsempi ja puisevampi. Tämä vaatii jo taitoa. Sitä Heinäluomalle onkin kertynyt salakähmäisenä ay-jyränä SAK:ssa. SDP on tehnyt kaikkensa salatakseen Heinäluoman taustat.

Heinäluoma on luottanut poliittisiin kykyihinsä niin paljon, että asettui ensi kerran äänestäjien arvioitavaksi demokraattisissa vaaleissa vuonna 2003. Kun SDP:n kardinaalien konklaavi oli valinnut Heinäluoman puolueen johtoon, dumpattiin entinen valtiovarainministeri Antti Kalliomäki opetusministeriksi, jotta Heinäluoma saisi coolin ministerinsalkun. Eero Heinäluoma on SAK:n piirissä poikkeuksellisen korkeasti koulutettu, sillä hän on peräti ylioppilas, joksi valmistui poikkeuksellisen nuorena, jo 25-vuotiaana. Veronmaksajat kustansivat Heinäluomalle kielikurssin Britanniassa, koska tämä ei ollut viitsinyt olla koulussa hereillä, vaan aivot olivat askarrelleet Suomen tulevaisuuden parissa.

Heinäluoman missiona on suomalaisen hyvinvointivaltion tuhoaminen pelastaminen. Hän on uhannut asettua presidenttiehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Heinäluoma lupaa parantaa Suomen turvallisuutta korvaamalla perinteisen poliisin italialaisilla pukumiehillä. Ere on moninkertainen tyhjänpuhumisen Suomen mestari ja näin ollen erittäin pätevä ammattipoliitikko. Heinäluoma sai osakseen arvostusta yli puolurajojen ilmoitettuaan luopuvansa puolueen puheenjohtajuudesta. Hänen seuraajansa Jutta Urpilainen on, jos mahdollista, vielä häntäkin valovoimaisempi demarijohtaja.

Tasavallan kakkosvirassa eduskunnan puhemiehenä Heinäluoma vingutti valtion luottokorttia lentokenttien tax free -putiikeissa ja laskutti eduskunnan tilitoimistoa edustustilaisuuksista, mutta tämä kaikki oli niin luottamuksellista, ettei kuitteja, osallistujalistoja tai selvityksiä kestien tarkoituksista ollut mahdollista toimittaa kirjanpitäjille.[1]

Se vähemmän tunnettu uraMuokkaa

Kun kukaan ei näe, kun tavallinen kansa nukkuu, hiipii tylsänä ja akkamaisena pidetty Heinäluoma Eduskuntatalon sokkeloissa, pysähtyy kaikkein pyhimmän oven edessä, asettelee tekoviikset kasvoilleen ja astuu sisään. Mafia SDP:nä tunnettu rikollisjärjestö aloittaa toimintansa. "Don" Eero istuu valtaistuimelleen ja muut jengiläiset osoittavat kunnioitustaan. Järjestön tarkoituksena on saada Suomi kokonaan SDP:n vallan alle. Heillä onkin ollut rajuja yhteenottoja Suomen poliisin, sekä kilpailevien jengien kanssa, mutta tulokseen ei olla päästy. Järjestön vara-Don, Erkki Tuomioja oli nuorempana mukana jengin järjestämissä mellakoissa, mutta on sitemmin keskittynyt Suomen alistamiseen. Tällä hetkellä järjestöllä menee huhujen mukaan huonosti, vaikka Eero käskee muistamaan, että se on vain ajan kysymys...

Heinäluoma on jatkuvassa sodassa SDP:n nykyistä puheenjohtajaa vastaan, oli tämä kuka tahansa muu kuin hän itse. Don Heinäluoman nykyisiä suojatti/kätyreitä ovat ainakin Antti Lindtman ja Maarit Feldt-Ranta. Heinäluomalaiset demarit tunnustaa varmimmin orjallisesta omistautumista Herransa ja Pelastajansa Heinäluoman henkilökohtaiselle agendalle, mutta myös kaikki demarit, joiden sukunimessä esiintyy kirjainyhdistelmä dt (äänt. "t"), ovat juonessa mukana. Tämä on koodikieltä ja merkitsee "Don/Daddy Ted". Ted on Eero-nimen englanninkielisen Edrward-vastineen lyhenne.

Hyödytöntä triviaa, jolla voit tehdä vaikutuksen tuttuihinMuokkaa

  • Heinäluoma puhuu paljon ja mielellään, mutta hänen ei milloinkaan tiedetä varsinaisesti sanoneen mitään.
  • Heinäluoma on närkästynyt siitä, että television Itse Valtiaat -ohjelmassa hänet esitetään mafiosona, jonka kenkiä muut demarit nuolevat. Heinäluoma on korostanut, että SDP:ssä käytetään kengänkiilloketta eikä sylkeä.
  • Heinäluoma on ottanut tapansa hallita elokuvasta "Hoffa".[2]
  • Heinäluoma edustaa eduskunnassa ja SDP:ssä joulukinkkuja, ainakin omasta mielestään.[3]
  • Heinäluoma ei tiedä tuppeen sahatun lautakasan kohtaloa vieläkään. Siitä tulee hänen lempihokemansa: "Matti - The truth is out there"
  • Heinäluoma tunnetaan koodinimellä Voldemort SDP:n sisäpiirissä, Harry Potterin pahan velhon mukaan. [4]

MuohautuksetMuokkaa

  edeltäjä:
Sauli Niinistö
Suomen tasavallan presidentti
20202026
seuraaja:
Paavo Väyrynen
Suomen presidentit
  K. J. Ståhlberg - Lauri Kristian Relander - P. E. Svinhufvud - Kyösti Kallio - Risto Ryti - C. G. E. Mannerheim - J. K. Paasikivi - Urho Kekkonen - Mauno Koivisto - Martti Ahtisaari - Tarja Halonen - Sauli Niinistö