Elvis Presley

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Etkö tiedä, että Elvis on kuollut?”

~J

”Ei, se lähti vain kotiin”

~K

Elvis Lives Presley (s. 8. tammikuuta 1935 – k. 16. elokuuta 1977) oli yhdysvaltalainen rock-muusikko, tanssija, Elvislandian kuningas ja Marsin viranomaisten tuttuakin tutumpi ystävä. Elvis Presleyn kuvalla varustettuja äänitteitä on myyty vähintään niin paljon kuin Marsissa on asukkaita. Varsinaista Elviksen musiikkia saa myydä vain Yhdysvaltain presidentin luvalla ja nykyisen presidentin musiikillisen rajoittuneisuuden vuoksi Elviksen kappaleista on tullut keräilyharvinaisuuksia NATOn jäsenmaissa.

Elvis itse.

LapsuusMuokkaa

Elvis syntyi vuonna 1935 Tumpelossa, Missisisisiss... tiedätte kyllä. Luotettavien nykylähteiden mukaan marsilaiset ääriradikaalit ryhmittymät ottivat yhteyttä Elvikseen jo tämän ollessa lapsi. Elvis pystyikin uransa aikana herättämään mystistä seksuaalista kiinnostusta kaikissa naispuolisissa Maan eläimissä (myös ihmisissä) marsilaisilta saamiensa pukeutumisvinkkien avulla.

Uran alkuMuokkaa

CIA pakotti suuret levy-yhtiöt kuten "Sun Records"n nostamaan Elviksen maailmanmaineeseen kiinnittääkseen kaikkien niiden lähes älykkäiden amerikkalaisten, jotka eivät vielä oleet kadonneet hämäräperäisissä olosuhteissa, huomion pois UFOis.. suokaasuista. Tätä suunnitelmaa edesauttoi kaiken lisäksi se, että Elvis osasi laulaa, toisin kuin asioista päättävät tahot luulivat.

LegendanaMuokkaa

Elvis osasi laulaa naisiin vetoavalla tavalla vain kun hänellä oli yllään marsilaisten hänelle toimittama valkoinen paljettipuku, joka näyttää äärimmäisen vastenmieliseltä kaikkien muiden kuin Elviksen yllä. Jostain syystä Elvikselle alkoi tulla valtavasti rahaa kaikkialta, eikä kukaan tiennyt miksi. Syyksi epäiltiin mm. levyistä saatavia myyntituloja, mutta todellisuudessa hän sai vain ison kasan dollareita marsilailta ystäviltään. Koska kapitalistisessa yhteiskunnassa iso kasa rahaa tekee ihan itsestään rahaa, jos se vain varastoidaan italialaisen bistron takahuoneeseen, Elviksestä tuli käsittämättömän rikas heti hänen managerinsa perustettua maailmanlaajuisen bistro-ketjun. 1970-luvulla Elvis olikin niin rikas, ettei hän huomannut bistroketjun muuttaneen ruokalistaansa modernimpaan suuntaan ja vaihtaneen nimeään.

ElokuvatMuokkaa

Elvis esiintyi myös lukuisissa amerikkalaisissa propagandaelokuvissa, joissa mm. opetettiin Neuvostoliiton asukkaille, että vaikka Las Vegasin uhkapeliluolissa häviäisi kuinka paljon tahansa, raha ei lopu koskaan kunhan soundtrackilla on Elviksen biisejä.

Maanpäällisen uran loppuvaiheetMuokkaa

1970-luvulla Elvis alkoi kyllästyä jatkuvaan konsertointiin sekä maailmanrauhan puutteeseen. Koska Havaijilta lähetetyt tv-ohjelmat rauhan puolesta eivät estäneet Vietnamin sotaa, Elvis masentui ja yritti edes saada rauhaa faneiltaan pukeutumalla läskipukuun. Tästäkään ei ollut apua, sillä hän sai vain lisää faneja myös lihavien amerikkalaisten (so. texasilaisten) alkaessa palvoa häntä. Tästä johtuen hän ottikin joskus vuoden 1976 aikana yhteyttä kouluikäiseen MacGyveriin ja palkkasin tämän 3 linkkuveitsen tuntipalkalla rakentamaan Elvislandian, totisen Roswellin kattilan, jonne hän voisi viedä kaikki faninsa ja muut kiltit ihmiset. Ikävä kyllä MacGyver unohti minne Elvislandian oli rakentanut ja Elviksen masennus vain syveni.

KuolemaMuokkaa

Elvis löytyi kuolleena kodistaan 16. elokuuta 1977. Hän oli jo pitkään ollut ylipainoinen ja suurimpana syynä siihen olivat luultavasti runsasrasvaiset banaani-maapähkinävoikolmioleivät, joista oli leikelty terveelliset reunat pois ja joita hän oli pistänyt naamaansa useita vuosia. Elviksen kuolemasta tuli yhteinen surujuhla, jopa rock 'n rollin vastustajat pyörähtivät hänen muistotilaisuudessaan. Hänet syväjäädytettiin ja asetettiin näytteille Louvren museoon, jossa hän tänäkin päivänä röhnöttää luultavasti kunnianosoituksena jääkauden ihmisille.

Aiheesta muuallaMuokkaa

  PLIM PLIM PLOM. Tämä musiikkiin liittyvä kasariheviartikkeli on tynkä.
Ryhdy progressiiviseksi ja laajenna sitä
.