Stop hand.png Esko Aho on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.
Tämä artikkeli sisältää vähintäänkin kepulia sisältöä ja sen lukeminen aiheuttaa sienten kasvua varpaiden- sekä muissa väleissä!
Shamrock.jpg
Shamrock.jpg
Jos luet tätä artikkelia, saatat hajota mustaksi kull mullaksi!
Jos et kuitenkaan hajoa, saatat ruveta väyrystelemään jo vanhastaan.
Jos etsit artikkelia jostain älyllisemmästä ja laillisemmasta, kokeile Satunnainen sivu -toimintoa.

”Vaikka vuodet politiikassa ovatkin kovettaneet minun ulkokuoreni, niin voin vakuuttaa, että sisimmässäni minä tällä hetkellä itkeä tärisen kuin pikkulapsi”

~Mauri Pekkarinen halatessaan Esko Ahoa vuonna 2003.

”Vaikka vuodet politiikassa ovatkin pehmittäneet minun ulkokuoreni, voin vakuuttaa, että sisimmässäni en tunne nyt yhtään mitään”

~Itkevän Ahon vastaus.

”Esko Aho, ime mun sitä!”

~Raptori

”Irroitetaan käsi Esko Aholta”

~Apulanta

”Esko Aho, se on ihan laho!”

~Sepi Kumpulainen

”Maukka hei, kruuna vai klaava? Jos tulee kruuna, lahjoitat minulle autosi, jos taas klaava, muutan teille asumaan ja jos kolikko jää kantilleen, saat kymmenen senttiä. Olen tosi reilu, joten saat itse päättää, otatko valitsetko klaavan vai kruunan.”

~Esko Aho

”Valitsen kruunan.”

~Mauri Pekkarinen

”No niin, klaavahan sieltä tuli, joten muutan teille asumaan. Mutta koska valitsit kruunan, anna kotiavaimesi lisäksi autonavaimesi.”

~Esko Aho

”Minä olen tullut toiseksi olympialaisissa.”

~Antti Kalliomäki Esko Aholle

”Sehän ei ole mitään. Minä olen tullut ensimmäiseksi Kannuksen elinkeinoasiamieskisassa”

~Esko Aho

Suositeltu-A.png

Esko Aho höpöttää Pekkariselle jotain tyhmää.

Esko Kannuksen Elinkeinoasiamies Aho, eli Ahon Esko, Asko Eho tai Ehon Asko (s. 20. joulukuuta 1919) oli suomalainen pääministeri ja salaisen Mainilan Laukaukset -urheiluseuran johtaja. Hänen hillitty charminsa ja oranssi tukkansa eivät vakuuta ketään.

Asko Eho syntyi 20. joulukuuta herranvuonna 1919 Perälän kylään, jonne oltiin juuri tuotu vuosittaiset heinäpaalilliset elintarvikkeiksi. Koska heiniä ei riittänyt kaikille kyläläisille, päätettiin epämuodostuneena syntynyt poikavauva heittää susien syötäväksi.

Kun susiemo nimeltään Akela löysi tämän hangessa makaavan epäsikiön se päätti, että ei koskisi lapseen. Niinpä ohikulkumatkalla ollut eksynyt siperianpaviaani otti lapsen huostaansa.

Vuonna 1982 Esko Aho saapui Helsinkiin, jossa hän yritti saavuttaa kansan suosion esittämällä pieniä otteita Shakespearen Hamletista Elielin aukiolla. Kansa raivostui silmittömästi ja melkein onnistui kivittämään Ahon, mutta tämän onnistui paeta vainoajiaan Eduskuntatalon varjoihin.

Moneen vuoteen Eskosta ei kuultu mitään. Sitten eräänä torstaina hän astui esiin ja hankki itselleen kyynärpäätaktiikalla paikan isojen poikien ringeistä eduskunnasta. Paria vuotta myöhemmin hän oli orjuuttanut itselleen jo suuren määrän palvelijoita, jotka kulkivat tämän epämuodostuneen profeetan johtamalla tiellä kohti Suomen uutta ja loistokasta huomenta. Ahon seuraajat palvoivat muun muassa Paavo Väyrystä, minkä pahimmatkin vapaa-ajattelijat tuomitsivat. Aho itse vakuutteli, ettei kyseessä ollut suoranainen Kaaoskaaoksen palvominen, vain Väyrysen ja tämän hirmuvallan ihannointi.

Kannuksen REPUBLIKAANI Kennedy Esko Aho, Ehon Asko.

Eräs Eskon suurimmista kannattajista oli nimeltään Mauri Pekkarinen, jonka pyhä tehtävä tässä Aho-lahkossa oli hoitaa liturgioita ja tulkita Pyhän Eskon tarinoita rahvaalle. Jostain kumman syystä hän piti aina kaljussa päässään auton alle jäänyttä mädäntynyttä oravaa.

2000 vuoden tienoilla Esko Aho yritti kaapata Suomen itselleen, mutta hävisi onneksi kuninkuustaistelussa Tarja Haloselle. Esko sai masennuskohtauksen ja päätti perheineen (erheineen) lähteä pakoon julkista nöyryytystä aina kaukaiseen USA:n valtioon asti. Siellä hän väitti opiskelevansa liiketaloutta ja globaalia kaupankäyntiä, mutta päätyi siltikin vain jonkin hämäräperäisen juhlarahaston leipiin palattuaan. Ahon nykyisistä elintavoista ei tiedetä, mutta aina silloin tällöin Mauri Pekkarinen vastaanottaa sinetöidyn kirjekuoren, joka sisältää vetistä ulostetta.

Esko Aho on fanaattinen fasismia kannattava matemaatikko, joka kaikesta tyhjyydestään vihaa:

edeltäjä:
Harri Holkeri
Suomen pääministeri
19911995
seuraaja:
Paavo Lipponen