Euroopan paholaiskriisi

Kaksi rituaalikaapuihin pukeutunutta eksorsistia manaa ristin avulla pahoja henkiä paholaiskeskuksen lähistöllä. Katolinen kirkko on virallisesti hyväksynyt manaamisen toimivaksi demonienkarkottamiskeinoksi.
Tulevaisuudentuote.svg.png Tämä artikkeli tai osio kertoo ajankohtaisesta tapahtumasta.
Tiedot saattavat muuttua nopeasti.

Euroopan paholaiskriisi on vuonna 2015 käynnistynyt kriisi, jossa suuri määrä paholaisia vapautui kiusaamaan Euroopan valtioita ilmaston puutteiden ja sodan kauheuksien seurauksena. Suomessa erityisesti perussuomalaiset poliitikot ovat kokeneet paholaiset kielteisenä ilmiönä. Ex-BB-tähti olisi toivonut Suomen rajojen sulkemista paholaisten saapumisen estämiseksi, mutta menetti päänsä.

Kriisin syitä ja vaikutuksiaMuokkaa

Ihmiskunnan pahat teot, kuten sotiminen Lähi-idän konflikteissa, joissa on vaikeaa löytää eettistä osapuolta, sai Helvetin portit aukeamaan ja pirut pääsivät irti. Olot Helvetissä eivät ole miellyttävät ja Helvetistä karkaavien paholaisten määrät ovat olleet musertavia. Monet Euroopassa ovat arvokeskustelleet siitä, miten olisi pitänyt toimia aikaisemmin. Helvetin oloja on usein vain katsottu etäältä eikä niihin ole puututtu – jopa ollaan Helvettiin päin vastoin kumottu aina vain lisää syntisiä ja tulikiveä. On jopa nähty, että Helvetin kuuluukin olla sellainen ja että se on vain Helvetin olemus. On korostettu, että aiemman piittaamattomuuden vuoksi nyt sitten joudutaan elämään maahan vyöryvien paholaislaumojen alla. Tämä jälkiviisaus ei luonnollisesti ole kohentanut Helvetin olosuhteita, joten paholaisten aallot pysyvät jatkossakin suurina.

Monet ovat tosin sitä mieltä, että paholaiset ovat olemukseltaan piinaavia ja häijyjä, joten he varmasti tulevat tyydyttävästi toimeen kulttuurissaan ja omassa alueessaan, jonka ovat itse luoneet. On huomautettu, että näin tapahtuu jokaisena sota- ja lama-aikana kaikkialla: ihmiset jäävät maahansa eivätkä esimerkiksi lähde muihin valtioihin työn perässä. Sen lisäksi he kunnioittavat kansaansa, valtiotaan ja kulttuuriaan. Ja puolustavat sitä omassa maassaan pysyen riippumatta siitä onko tämä maa puolustamisen arvoinen vai onko siellä helvetillinen meno saatanallisen johdon alaisuudessa.

Suomessa kuten muuallakin Euroopassa eritoten maalliset ja helvettikriittiset liikkeet ovat olleet huolissaan paholaisten ja heidän jälkeläistensä pitkäaikaisvaikutuksista kansoille ja yhteiskuntarauhalle. Päättäjiin on koetettu vedota Helvetin Suomen-puoleisten porttien sulkemiseksi, mikä tiettävästi tyrehdyttäisi piruvirran täysin, mutta toistaiseksi vaatimus ei ole byrokraattisista käsittelyistä päässyt toteutukseen. Paholaisia vastaan on yritetty myös taistella esimerkiksi polttopulloin, mutta siitä paholaiset ovat kokeneet olonsa lähinnä kotoisaksi. Niitä vastaan osoitettiin mieltä torilla, mutta ne tulivat repimään ihmisiä kappaleiksi kuin mielenosoittajat olisivat niitä varten asetettu ateria. Paholaiskriisiä vastaan taistellaan Euroopassa jakamalla paholaiskriittistä materiaalia sosiaalisessa mediassa. Koska pitäminen (eng. like) on kristillistä ja eettistä, on paholaisten leviäminen maahamme estynyt oleellisesti; nykyisessä pelottavassa tilanteessa ei ole kyse häviöstä vaan torjuntavoitosta.

Paholaiset tuntuvat elävän raiskaamisesta, ja äskettäin eräät SPR:n työntekijät ajattelivat säästävänsä vaivan ja antautuivat vapaaehtoisesti paholaiskeskuksen asukeille. Tuota erehdystä oli sietämätöntä seurata turvallisista paikoistamme käsin, kun hillittömät paholaiset eivät tyytyneet käänteisten seksituristien antimiin vaan ottivat heidät silti väkisin niin, että helvetillinen möykkä kuului nettiin asti. Näin asiat on joka tapauksessa koettu Hirvisaaren Twitterissä.

Armeija ja poliisi seisovat toimettomina, ja lisää paholaisia vyöryy maan päälle. Näyttää siltä kuin isänmaan puolustus olisi ylhäältä luotettu kouluttamattomien ja elämäntaidottomien kansanmiesten ja -naisten käsiin, jotka voivat saada vain lisää hävitystä aikaan. Kyseessä on väärinkäsitys, ja se vie meidät perikatoon.

  edeltäjä:
Operaatio Mainstrike
Suurkatastrofit maailmassa
2015(–2016)
seuraaja:
Donald Trump