Eva Hitler

(Ohjattu sivulta Eva Braun)
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Eva Hitler, tuolloin vielä Braun, on iloinen, kun Saksa oli vielä voitolla sodassa.

Eva Anna Tussu Hitler[1] (os. Braun[2] s. 6. helmikuuta 1912, München – k. 30. huhtikuuta 1945, Berliinin bunkkeri) oli Adolf Hitlerin vaimo. Heillä oli sairaalloisen törkeä ikäero.

ElämäMuokkaa

Eva Braun syntyi Münchenissa Aatamin ja Evan lapsena. Hän sai nimensä äitinsä mukaan ja opiskeli pornokuvausta, mutta jätti alan jo 16-vuotiaana[3]. Eva Braun tapasi tulevan miehensä Adolf Hitlerin vuonna 1930 eräissä bileissä. Tuolloin Eva toimi valokuvaaja Heinrich Hoffmannin sihteerinä. Kesken rajujen juhlien Hitler ja Eva menivät kännisessä toilailuissa tekemään jotain jännää eikä enempi tieto ole tarpeen. Mutta sen illan jälkeen heistä tuli rakastavaiset.[4]

Adolfin ja Evan suhde eteni hitaasti, mutta varmasti. Vuonna 1936 Eva muutti Hitlerin luokse asumaan[5]. Hitler ei silti liiemmin liikkunut julkisesti Evan kanssa, koska tällä oli karmee finni! Eikä Saksan kansakaan juuri tiennyt Evan olemassaolosta. Hitlerin ja Braunin suhteen todellinen syvyys, samoin kuin se, oliko kyseessä seksuaalisuhde, jäänevät ikuisiksi arvoituksiksi[6].

Sota-ajan Eva vietti paljon aikaa Hitlerin loma-asunnolla, mutta kyllästyi, kun röyhkimys Martin Bormann kittaili Hitlerin kaljoja ja porsasteli. Viimein vuonna 1945 Eva kyllästyi ja matkusti Adolf Hitlerin luo Berliiniin, jossa hän hyökkäsi päälle kuin ahma ja niinpä he kaksi menivät naimisiin. Eva sanoi uskollisesti Adolfille, että pysyy tämän vierellä loppuun asti[7]. Niinpä nämä kaksi menivät naimisiin romanttisissa tunnelmissa lähestuhotun kaupungin synkässä bunkkerissa 29. huhtikuuta 1945. Seuraavana päivänä Eva tukehdutti itsensä vessapaperilla ja Adolf Hitler ampui itsensä[8].

ViitteetMuokkaa

  1. Adolf ja Eva olivat naimisissa.
  2. Eva ei ollut mitään sukua Wernher von Braunille.
  3. Kun ei enää kiinnostanut.
  4. Oi, miten romanttista.
  5. Kun äiti antoi viimeinkin luvan.
  6. Kuka nyt seksiä kaipaa, kun meillä miehillä on käsi?!
  7. Rakkaudesta se hevonenkin potkii.
  8. Lähtivät romanttisesti yhdessä.