Feminismi

Hillittyyn pukeutumiseen kannustamisella on naisen seksuaalisuus saatu piiloon, jotta naisen itseilmaisun vapaus voitaisiin tukahduttaa ja saada nainen mahdollisimman vähän häiritseväksi miehille. Naisesta on myös tehty miesten lelu, joka piilottelullaan saa miesten halut heräämään ja naiset itse alistumaan.

”Mies on pelkkää spermaa.”

~Feminismin johtoajatus

”Miksi feministi meni tien yli? Ottaakseen minulta suihin.”

~vitsi, ensimmäinen tunnettu kertoja Stewart Home

”Feminismi on turhaa.”

~Liima-VITUN-narina

”En ymmärrä pätkääkään, mitä nämä rumat miehet selittävät.”

~Borat, tavattuaan feministejä

”Mikä on parasta mitä voi sanoa kädettömälle ja jalattomalle telaketju-feministille? Hyvät tissit, narttu!”

~Sovinisti

”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.”

~Tuntematon, luultavasti kuollut, seinäkirjoittaja.

”Feministit sanovat, että prostituoidut ovat uhreja, mikä on heidän tapansa sanoa, että jotkut miehet ovat niin epäattraktiivisia, että he tekevät naisista uhreja pelkästään harrastamalla seksiä heidän kanssaan.”

~Danimal

”Nainen on maailman N'Ubuntu, mutta feministi on maailman juutalainen”

~Andrea Dworkin

Feminismi on tyhmien, lapsena hyväksikäytettyjen rumien naisten kullinpuutetta. Raiskauksen ja rumuuden aiheuttamat ympäristön kemikaalitilojen muutokset saavat naisen aivoissa aikaan epätasapainotilan, joka estää rationaalisen ajattelun. Nainen on kykenemätön sijoittamaan osakkeita ja juoksemaan lujaa, mikä estää hänen kykeneväisyytensä poliittiseen päätöksentekoon ilman katastrofaalisia seurauksia. Historiasta tunnetaan Astrid Thorsin, Indira Gandhin ja Simone de Beauvoirin epätietoisessa tilassa tehtyjen tekojen seuraukset, joista miljoonat elleivät miljardit miehet ja maassa-asujat ovat joutuneet kärsimään kohtuuttomasti. Myös lapsien epäillään kärsineen. Jotkin vaikutukset ovat hyvinkin pitkävaikutteisia ja ennalta-arvaamattomia niin yhteiskunnallisessa kuin biologisessakin mielessä. Feminismin luonnollinen vihollinen ei ole patriarkaatti, kuten usein oletetaan, vaan logiikka.

On myös esitetty, että feminismi on äärimmäisin narttutesti koko miessukupuolelle kaikkialla länsimaissa.

Feminismi on kriminalisoitu sivistyneissä maissa kuten Saudi-Arabiassa ja Luxemburgissa, koska kirjoituksista on voitu päätellä naisten valtaanpääsyn seurauksena olevan yhteiskuntarauhan täydellinen tuhoaminen. Feministien mielestä perinteinen parisuhde ainoana vaihtoehtona ja turvallinen perheyhteisö ovat asioita, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Kuitenkin feministien mukaan heidän tavoitteensa on tasa-arvoinen yhteiskunta miehen ja naisen suhteen. (Tämä on käytännössä mahdotonta sillä historiassa miehet ovat useimmin päättäneet asioista.)

Tässä nähdään, miten kapitalistinen, seksuaalisuudella myyvä yhteiskunta pakottaa naiset trimmaamaan itseään ja pukeutumaan vapaamielisesti, koska heidän ainoana tehtävänään pidetään miesten miellyttämistä.

Feminismin kannattajien mielestä lapsille ainoa sopiva kasvuympäristö ei suinkaan ole perinteinen koti, johon kuuluvat eri sukupuolta olevat vanhemmat sekä vähintään toisen vanhemman töissäkäynti, vaan feministien mielestä lapset tulisi kasvattaa mm. työttömien lesbojen kommuuneissa, jonne miehillä (mukaanlukien putki- ja palomiehet) on lähestymiskielto. Toisaalta feministien mielestä miestenkin kuuluisi välillä olla kotona hellan ja nyrkin välissä hoitamassa lapsia samalla, kun nainen tekee uraa ja menesyy naiskiintiöidyssä yliopistovirassa. Raskaaksi tulemiseen tarvittavan "isän" tulisi olla korkeintaan 60 kg painava, rastatukkainen ja mielellään sivari, sillä feministilesbot luulevat asepalveluksen lisäävän sitä kohtaan tunnetun tympääntymisen sijaan taipuvaisuutta väkivaltaisuuteen. Siittäjältä tulisi löytyä sekä vakituinen poikaystävä että Amnesty Internationalin jäsenkortti. Isällä ei missään tapauksessa saa olla minkäänlaista roolia lapsen kasvatuksessa, sillä muuten lapsesta voisi teoreettisestui tulla sika!!!1! Perinteisen mallin toimivuus on myös näyttänyt naisten lastenhoidon toimivan aivan hyvin, huolimatta aivojen tasapainotilasta. Ristiriitaisten tavoitteiden takia feministiliikettä onkin asiallisesti kritisoitu jo tasa-arvoisissa maissa.

Keinot

 
Feminismi on taiteessa yllättävän vanha aihe.

Päästäkseen tavoitteeseensa feministit pyrkivät kaikin tavoin heikentämään miehen asemaa yhteiskunnassa. Eräs onnistuneimmista keinoista on ollut ns. naiskiintiöt. Tämä on mahdollistanut työpaikoilla pätevien miesten korvaamisen epäpätevillä naisilla.

Feministit ovat myös oivaltaneet median suomat mahdollisuudet. Miehet on lukuisissa haastatteluissa, lööppijutuissa sekä tv-ohjelmissa leimattu pedofiileiksi, juopoiksi, vaimonhakkaajiksi sekä junteiksi (mikä ei välttämättä ole valhe, mutta varsin kiusallinen asia kuitenkin).

Feminismin tavoitteena on naisen logiikalla osoittaa miesten selkeät heikkoudet verrattuna naiseen. Tämä onkin ollut erittäin hedelmällistä ; Jos mies suutelee suulle, hän ei ole herrasmies, mutta jos ei suutele, ei ole enää mies ollenkaan, vaan täysin kyvytön nysväke. Samoin, jos mies on naisen kanssa samaa mieltä, hän on nössö. Jos mies taas on eri mieltä, se osoittaa vain sen että hän ei ymmärrä naista, vaan haluaa sen sijasta hallita kuin sovinistinen patriarkka. Ja selvääkin selvempää on, että mustasukkainen mies on kahlitseva, ja jos mies ei osoita mustankipeyttä, se kertoo vain siitä kuinka mies on emotionaalisesti heikko, pelkkää seksiä suhteesta haluava kone, joka ei oikeasti rakasta puolisoaan.

Feministit ovat tunnettuja myös iskulauseestaan jos naiset johtaisivat, maailmassa ei olisi sotia. Mistä voidaan päätellä, etteivät feministit ole koskaan kuulleet sellaisista naisista kuin Hasthepsut, Debora, Tzippora, Iisebel, Atalja, Juudit, Boudicca, Kleopatra, Zenobia, Tomyris, Kahina, Brünhilde, Fredegunda, keisarinna Matilda, Eleanor Akvitanialainen, Tomoe Gozen, kuningatar Margareeta I, Jeanne d'Arc, Jeanne Hachette, kuningatar Amidala, kuningatar Isabella, Katariina de Medici, Elisabeth I, kuningatar Maria Stuart, kuningatar Kristiina, Katariina Suuri, Golda Meir, Ana de Sousa Nzinga Mbande, Trungin siskokset, Margaret Thatcher sekä se narttu, joka saa aina riidan aikaan taloyhtiön hallituksen kokouksessa.

Feminismin synty

Huolimatta lukemattomista syvääluotaavista ja perusteellisesti tehdyistä tutkimuksista, joiden eri osa-alueina on ollut niin psykiatrisia kuin armeijan käyneille miehille tuttuja palikkatestejäkin, ei täyttä varmuutta feminismin synnystä ole pystytty selvittämään. Saksalainen kanalanomistaja A. Ferdinand Holzenkickel toteaa Wirzenburgin yliopistossa tarkastetussa väitöskirjassaan havainneensa omistamansa kanalauman käytöksessä samaa shumeaa logiikkaa, jolla feministit toimivat. EU:n myöntämän vaatimattoman miljoonan euron apurahan turvin nykyinen Tri Holzenkickel pyrkii selvittämään mikä lopulta saa viehättävän, vaaleanpunaiseen puetun, liehuvahiuksisen enkelin muuttumaan siilitukkaiseksi, maastokuosia suosivaksi demoniksi.

Aatesisaret

Feministeillä on lukuisia ystävyys-, yhteistyö- ja avunantojärjestöjä. Tällaisia ovat mm. SDP, Vasemmistoliitto, Vihreä liitto, Oulun Kärpät, Amnesty International, Ruotsi ja peruskoulu.

Tunnistaminen

 
Jos nainen näyttää tältä, se ei välttämättä tarkoita, että hän olisi vapautunut ja miehiä mitenkään miellyttämätön; ehkä hänen vainoharhainen miehensä yrittää pitää tämän halvan hyväksikäytön kohteen itsellään, kun ei anna tämän meikata itseään, koska pelkää, että jos nainen olisi hyvän näköinen, rämä riistettäisiin häneltä. Naisella on oikeus olla säteilevä ja hehkua, ja vapautua!

Feministi on ihminen, joka näkee aivan kaikessa sen, että mies on huonompi ja naista sortava. Näin pesunkestävän feministin tunnistaa seuraavista mielipiteistä:

  1. Jos tutkimuksessa selviää, että tytöt usein tahallaan dekapitoivat barbie-nukkensa tai muuten näitä kaltoin kohtelevat, kertoo siitä, että tytöt kokevat muovisen naiskuvan keinotekoiseksi ja vastustavat tätä. Feminististä on myös luonnollista, että jos tutkimuksessa paljastuu poikien runsas muovisotilaiden kärventäminen suurennuslasilla, kertoo tämä miessukupuolen pohjimmiltaan väkivaltaisesta luonteesta, mikä ei ole todellisuudessa ollenkaan kaukaa haettua.
  2. Miehet pakottavat naiset kauhean tarkkoihin raameihin, tai pikemminkin kurveihin: miehet pakottavat naista tiettyyn muottiin esimerkiksi Cosmopolitan-lehden ja muiden naistenlehtien välityksellä. Nämä antavat kuvan, että nainen kelpaa vain, jos sovittautuu miesten plastiseen muottiin, ja nuoret naiset saavat kuvan, että heidän olisi oltava "tietynlaisia", jotta kelpaisivat miehille. Samanaikaisesti kuitenkin miestenlehdissä esiintyy usein naisia, jotka eivät lainkaan ole "mallin mitoissa", vararengastakin saattaa näkyä. Tämä taas kertoo feministeistä siitä, että miehet ovat seksinhimoisia pukkeja, joille riittää se, että lihassa on reikä. (Lopulta paljastuu v. 2018, että suurin paholainen olikin kapitalisti, joka vaan yrittää orjuuttaa ihmisiä itsetunnolla pelaamisella. Profetia Joosh 13:17.)
  3. Feministin mielestä Justiina Puupää on vahva nainen, Justiinan tavoin käyttäytyvä mies törkeä alistaja, joka despoottisella käyttäytymisellään peittää huonoa itsetuntoaan. Justiinan lailla käyttäytyvä mies ei ole vahva vaan mielenvikainen yrittäessään paimentaa täysin selkärangatonta ja alkoholisoitunutta puolisoaan ryyppykavereineen. Nykyaikana tiedetään, että toiminta on aivan turhaa ajanhukkaa. Potilashan tulee pakkohoidella lähimpään AA:han.
  4. Jos mies pettää, hän on inhottava sika ja JOS nainen metsästää "mustaa makkaraa", hän vain hakee jännitystä ja uusia elämyksiä mitä hänen sovinistimiehensä ei hänelle kykene antamaan. Puhdasoppiset feministit muistavat myös käyttää miesten pettämisestä puhuessaan sanaa KUN ja jos naisten niin sanaa JOS. Naiset ovatkin ottaneet petoksissa miehiä vauhdilla kiinni vuosisatojen orjuuttamisen jälkeen ("Kosto Elää!!1!" -manifesti). Tuloksena ovat kaiken kansan metsästysinnon täyttävät ja jännitystä tuovat saalistus-, pelailu- ja pikaruoka-ihmissuhteet, joissa pelataan panoksin: elä tai kuole, riippuen jäävätkö majoneesit pussiin vai eivät.
  5. Jos mies avaa oven naiselle, hän harrastaa patriarkaalista alistamista. Jos hän ei avaa ovea hän on epäkohtelias törppö, sika. Jos hän kysyy lupaa sille saako hän avata oven, hän on joko päättämätön nössö, joka vain odottaa naista äidillisesti tekemään kaiken hänen puolestaan, jolloin hän harrastaa passiivista alistamista ja orjuuttamista, tai sitten hän tekee omasta herrasmiesmäisyydestään liian suuren numeron, mahdollisesti "päästäkseen pukille" ja saadakseen komennusvallan naisen yli, jotta hän pääsisi alistamaan naista. Koska ihmissuhteissa EI MISSÄÄN OLOSUHTEISSA ole muusta kyse, kuin S/M-taisteluista, alkaa tämä totuus paljastua myös arkisessa käyttäytymisessämme. Kun S/M -roolit vaihtuvat sukupuolien välillä, tästä seuraa hyvin runsaita kahnauksia jokapäiväisessä elämässämme. Ei tarvitse muuta, kuin astua askel pääkaupunkiamme kohti, kun huomaa uusien aatteiden tihentyneen jatkuvaksi kaoottiseksi tönimiseksi ja suunsoitoksi sukupuolien välillä kaupunkikuvassamme. S/M-poliiseilla on täysi työ pitää tilanne kasassa. Parjauksien (huorittelu rautatieasemalla ja homottelu snagareilla) sakottaminen vie heidän intoaan hoitaa todellisia hommiaan.
  6. Jos presidentinvaaleissa mies äänestää periaatteen vuoksi miestä, hän on inhottava konservatiivinen alistajasika ja todennäköisesti homofobi. Naisen äänestäessä periaatteen vuoksi naista teko on sisarellinen ääni tasa-arvolle. Mutta jos mies äänestää periaatteen vuoksi naista, hän todennäköisesti vain yrittää taas päästä jonkun feministin pillun päälle.
  7. Jos nainen ostaa dildon tai hieromasauvan, hän osoittaan vapauttaan miehestä. Hän on villi, jännittävä. Hän on sinut seksuaalisuutensa kanssa ja osaa toteuttaa sitä individualistisesti. Jos mies ostaa seksileluja, hän on yksinäinen raukka joka ei edes saa naista. Hän on tylsä ja ruma tai molempia.

Feminismi lääketieteessä

Feminismi mainitaan OCD-10:n ja DSM-5:n luokitusjärjestelmissä aivohäiriönä, mutta häiriössä on todellisuudentajun osittaisen tai täydellisen menetyksen ohella myös kehollisia oireita, kuten pitkien hiusten menetys. Feminismin alkuvaiheesta lähtien sekä lääketieteilijät että epidemiologit ovat pyrkineet tunnistamaan riskitekijöitä feminismin purkaukseen sekä löytämään ratkaisuja feminismin levittämistä vastaan. Yhdysvaltalaiset tutkijat ovat jo 1960-luvuilla osoittaneet, että feminismi on ratkaisevasti logiikan puutteen aiheuttama. Vastaavasti on yritetty hoitamaan feminismi-potilaita antamalla pieniä annoksia logiikkaa varovasti annostusta nostamalla. Hoito on kuitenkin tuonut mukanaan vakavia sivuoireita kuten vihaa ja väkivaltaisia fantasioita. Yksi vielä ratkaisematon ongelma on, että feministi vetäytyy nopeammin keskustelusta kuin logiikkaa käyttävä väittelijä pystyy todistamaan feministin vääräksi. Näin ollen kerran feministiksi sortunutta ihmistä on mahdotonta saada takaisin logiikan piiriin. Monet johtavat lääketieteilijät ovatkin sitä mieltä, että feminismistä on mahdotonta parantua. Heidän mukaansa onkin keskityttävä saamaan vielä terveet ihmiset vakuuttuneiksi feminismin epäloogisuudesta ennen kuin sortuvat feministeiksi.

Feminismi Suomessa

 
Euro on vähän kuin sukupuolielin. Naisilta puuttuu 20 senttiä. Feministeistä tämä on ongelma.

Suomi esitetään usein sukupuolten välisen tasa-arvon mallimaana. Feministien mukaan korjattavaa löytyy kuitenkin runsaasti. Suomessa väkivaltarikokset arvovaltaisen ja kiistattomasti objektiivisen naistieteellisen tutkimuksen mukaan ovat edelleen noin 170-prosenttisesti miesten tekemiä. Naisten väkivaltaa ei kartoitettu, koska onhan yleisesti tunnettua feministien keskuudessa että naiset eivät koskaan tee rikoksia, tai jos tekee, on se vastareaktio alistaville sovinisteille. Feministit ovatkin kannustaneet erityisesti nuoria tyttöjä ja naisia käyttämään enemmän väkivaltaa perhe- ja parisuhteissaan. Feministit olisivat valmiita myös suorittamaan naisten kiintiöväkivaltarikoksia tilanteen parantamiseksi. Tässä suhteessa feministien uuttera työ tasa-arvon takaamiseksi onkin jo kantanut hedelmää: nykyään törkeästä perheväkivallasta noin 40 % on jo naisten tekemää, ja lasten pahoinpitelyistä noin 70 % on äitien tekemiä. Myös tavanomaisessa perheväkivallassa naisten osuus on ilahduttavasti kasvanut 5 % tietämiltä noin 20 % pintaan alle kahdessakymmenessä vuodessa.

Feminismin linnakkeita Suomessa ovat yliopistot, joissa feminismi on opiskelijajärjestöjen lisäksi pesiytynyt myös tutkimukseen. Joihinkin yliopistoihin on perustettu omia naistutkimuksen instituutteja, joiden tehtävä on etsiä yhteiskunnasta mahdollisia sortorakenteita ja ja valittaa loukkaavasta terminologiasta. Esimerkkinä mainittakoon Helsingin yliopiston erään instituutin vaatimus Miehikkälän nimen muuttamisesta Henkilökkäläksi.

Feministinen hämäys

Feministisistä naisista politiikkaan päätyy yleensä ne miehekkäimmät miehet. Tämäkin on miesten syytä, siis cis-miesten, jos femakkoterminologiaa käytetään. Feministit ovat miehekkäitä miehiä, joiden ulkonäkö paljastuu sanomalehtien politiikkasivuilla. Tämä ei ole naisten rumuuden tai laiskan kuntoilun syytä, vaan kyseessä on miesten salaliitto, joka pakottaa naiset käyttäytymään miesmäisesti. Feministit ovat sitä mieltä, että jos tapaa miesmäisen feministin, hän ei siis oikeasti ole miesmäinen, vaan näyttää vain siltä. Todellisuudessa hän on hyvää avioliittomateriaalia.

Kertomuksia feminismistä

Naomi Wolf ja Yalen mieshirviöt

”Twenty years on, I am handing over a secret to its rightful owner. I can’t bear to carry it around anymore. In the late fall of 1983, professor Harold Bloom did something banal, human, and destructive: He put his hand on a student’s inner thigh—a student whom he was tasked with teaching and grading. The student was me, a 20-year-old senior at Yale. Here is why I am telling this story now: I began, nearly a year ago, to try—privately—to start a conversation with my alma mater that would reassure me that steps had been taken in the ensuing years to ensure that unwanted sexual advances of this sort weren’t still occurring. I expected Yale to be responsive. After nine months and many calls and e-mails, I was shocked to conclude that the atmosphere of collusion that had helped to keep me quiet twenty years ago was still intact—as secretive as a Masonic lodge. – – [...]what the transgression did to me—devastated my sense of being valuable to Yale as a student, rather than as a pawn of powerful men. – – My career was fine; my soul was not fine. – – If I had come from wealth, perhaps I would have had the confidence to speak out. But my father at that time made $35,000 a year; Yale cost $13,000. My mother had lost her job. My parents were going deeply into debt. If I was going to grad school, it would have to be on a scholarship; even to finish college, I needed to be in the good graces of the faculty and the financial-aid office. I wanted to tell Patricia Pierce, my residential college dean. She had called me in because I was spiraling downward; I had gotten a C-, a D, and an F, and was put on academic probation. My confidence shaken, I failed in my effort to win the Rhodes Scholarship at the end of the term. When Pierce asked me what was wrong, I felt it was not safe to tell.”

~Naomi Wolf

”How many times do we have to relive Naomi Wolf's growing up? How many books, how many articles, Naomi, are you going to impose on us so we have to be dragged back to your teenage-heartbreak years? This is regressive! It's childish! Move on! Move on! Get on to menopause next!”

~Camille Paglia

Katso myös

Aiheesta muualla