Flirttailu

(Ohjattu sivulta Flirtti)

Flirttailu on tyypillisesti vastakkaisen sukupuolen läsnäollessa harjoitettua yksittäisen lihaksen ei-tahdonalaista supistelua. Useimmin flirtti esiintyy silmän ympäristössä, kuten toisessa silmäluomessa. Joskus flirtti esiintyy käsivarressa tai reidessäkin[1]. Flirtti syntyy siitä, kun lihaksissa kulkevat hermosykäykset voimistuvat epätavallisen paljon. Supistelu ja nykiminen voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, joskus jopa joitain kuukausia. Flirtissä värähtelevä iho ja liha tuottavat ympärilleen erilaisia värähtelyjä, nuorekkaasti fiboja.

Flirttailun haitatMuokkaa

 
Flirttailu voi käydä kalliiksi. Flirttailun välttämisessäkin voi kuitenkin mennä liian pitkälle.

Flirttailu on tavallista, sitä esiintyy silloin tällöin lähes jokaisella, eikä se ole merkki mistään sairaudesta. Kuitenkin väärässä paikassa tapahtunut flirttailu voi lietsoa kateutta ja mustasukkaisuutta ihmisissä joilla ei ole flirttailua. Flirtin syytä ei tunneta, mutta otaksumme, että väsymys, stressi, krapula, ruumiillinen rasitus, lukeminen, näyttöpäätteen tuijottaminen, tupakointi, runsas päihteidenkäyttö aikaansaavat sitä. Eräiden lähteiden mukaan flirtti syntyisi siirappisista iskulauseista, kaksimielisyyksistä, eufemismeista, freudilaisista lipsahduksista, vitseistä, romanttisista onelinereistä.[2]

Flirttailu on yleensä vaaratonta mutta joskus se voi johtaa tarpeettomien kondomien tai eroottisten lehtien saamiseen. Sillä jos menet apteekkiin ostamaan aspiriinia tai kioskille haalimaan tupakkaa tai jotain muuta, ja samalla silmäsi vilkuttaa, saat yleensä kondomeita ja/tai pornolehtiä maksullisina kaupantekijäisinä.

LähteetMuokkaa

  1. Tai mitä reidellä nyt tarkoitetaan.
  2. Ja toisten lähteiden mukaan samaa sukupuolta olevan mustasukkaisen ihmisen läsnäolosta tai tämän uhasta.

Katso myösMuokkaa