Foorumi:Käykö täällä enää ketään?

Foorumit: Sisällys > Ongelmanurkka > Käykö täällä enää ketään? [ vastaakyttää ]Kun nyt olen viimeaikoina katselut TM-listaa, en ole nähnyt sielä kovinkaan paljoa käyttäjiä. Itseni lisäksi sielä pyörii lähinnä What here area team ja Kaljapullonhenki, joitain IP-osoitteita, pari vandaalia ja joitain yläpitäjiä ja sitten joitain satunnaisia muokkaajia. Onko täällä aina ollut näin hiljaista vai onko syytä huoleen?

P.S. Niin ja byrokraateista meillä on aktiivisena vain yksi ja yksi käy täällä satunnaisesti. Ylläpitäjiä senkun vain katoilee. Viime vuoden lopulla katosi Röhmöfantti. J0NES saattaa olla seuraava. Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 18. maaliskuuta 2015 kello 15.10 (UTC)

On tämä kyllä jo aika pelottavaakin, ennenhän Hikipediassa kävi enemmän käyttäjiä meidän lisäksi. Luulen, että Hikipedian taru loppuu ensi vuosikymmenen vaiheilla... Toivottavasti olen väärässä... (_U_(=0~ 18. maaliskuuta 2015 kello 17.20 (UTC)
Paljonko Hikipedian pystyssäpito maksaa ja mistä rahat tulevat? Entä miksi palvelin sijaitsee Kanadassa ja kaatuilee vähän väliä? Minä haluan, että Hikipedian monimuotoinen kulttuuri kukoistaisi jälleen. Minä olen sitä tänne palauttanut yhedn hikipelin verran ja luonut itse vähän jotain uutta. Sain siihen idean valekeskustelusta, yhdestä Hikipedian vanhoista kulttuurinähtävyyksistä. Oikeastaan täällä Hikipediassa pitäisi mielestäni taas olla sellaisia hauskoja tyhmäilyjä, kuten valesivut.
Tacoman taisi muuten myös kadota menettäessään ylläpitäjänoikeudet. Niskalakin taitaa olla kadonnut muutaman muun hyötykäyttäjän ohella.
Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 18. maaliskuuta 2015 kello 16.30 (UTC)
Katsokaa.... Podax saapui juuri kirjastoon! Mutta siitä viis. Te muut! Toivottanette toisillenne tänään sykähdyttävän rakkaudentäyteistä Minna Canthin päivää! Nyt ei ole aika sodalle, veljet. -159.255.250.131 19. maaliskuuta 2015 kello 08.41 (UTC)
Älkää nyt ainakaan ryhtykö mistään Röhmöä naaraamaan, hyvät ihmiset! Hikipedian palvelimen kanadalaisuus juontaa juurensa viime vuosikymmenen näin nyt vaan on -järjestelyihin. Periaatteessa Hikipedian olisi mahdollista siirtyä Wikian alaisuuteen monien erikielisten sisarprojektiensa tavoin. Tämä sitten varmaan toisi sivustolle mainoksia, mutta todennäköisesti lisäisi käyttövarmuutta. Se tietysti saattaa myös sitouttaa joihinkin Wikian hallintokäytäntöihin meidän oman rakkaan me tehdään täällä mitä halutaan saatana -käytäntömme ja byrokraattiepäjumaloinnin asemesta. Mahdollisesti. --Napoleon (keskustelu) 19. maaliskuuta 2015 kello 21.03 (UTC)
Wikiaan siirtyminenhän olisi meille viimeinen isku, mutta käyhän se, mutta ensin teidän täytyy ottaa minut kiinni, lamauttaa, tappaa, paloitella, krematoida, valaa tuhkat sementtiin ja upottaa möhkäle Mariaanien hautaan, koska siihen saakka panisin vastaan. Jos niin pitkälle pääsette, suostun. Tai oikeastaan en.
Kannattaisko muuten Hikipedialle hankkia julkisuutta jollakin tavalla?
Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 20. maaliskuuta 2015 kello 05.47 (UTC)
Tuosta sinun lauseestasihan muuten saisi meemin! --Find the computer room! ~ Vector the Crocodile iski tänne töhryineen 20. maaliskuuta 2015 kello 05.48 (UTC)
Olen joutunut uudelleenkalustamaan positiotani sen jälkeen, kun James Cameron kävi pilaamassa Mariaanien haudan. En ole edelleenkään innoissani wikiaistumisesta, mutta mainitsin sen toteutettavissa olevana vaihtoehtona. Julkisuutta on mahdollista saada esim. linkkihuoraamisella Internetin niissä osissa, joissa on kävijöitä. Tosin varmemmin saa julkisuutta, jos ryhdymme esim. uhkailemaan poliitikkoja tai viettelemään heitä. --Napoleon (keskustelu) 20. maaliskuuta 2015 kello 10.11 (UTC)
Kerran kerroin palvelustovereilleni vapaan herran arvoasemastani täällä, he nauroivat ja sanoivat hyvinkin että aika hiljaista on siellä. Mutta positiivista on, että kansan syvissä riveissä jalon kulttuurimme tuntemus on edelleen olemassa (sekä selitys sen laskulle: palvelinongelmat, näin muun muassa kyseiset herrat sanoivat). Olen muuten oppinut armeijassa vaarallisia nörtintaitoja, olen teknoupseeri. Esimerkiksi tiedän, missä asutte ja minkä arvoinen on pinginne Quake 2:ssa.--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 8. kesäkuuta 2015 kello 09.52 (UTC)