Foorumi:Virheelliset ohjaukset

Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Virheelliset ohjaukset [ vastaakyttää ]Satuin tämmöisen punalinkkisivuston huomaamaan... http://hikipedia.info/wiki/Toiminnot:Virheelliset_ohjaukset Empä tiedä pitääkö noiden virheellisten ohjausten olla olemassa vai onko tarpeellisia? --Pyscowicz allekirjoitus.jpg 28. heinäkuuta 2014 kello 17.56 (UTC)

Luultavasti kyse on suurimmaksi osaksi poistetuista ohjausten kohdeartikkeleista. Näitä samankaltaisia toimintosivuja löytyy enemmänkin, mutta jostain syystä ylläpitäjät eivät vain jaksa käyttää niitä. --Rotating swastika.gifGeedreich (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 18.01 (UTC)

Tuosta toimintasivustakin paatellen jarjestelma tunnistaa sivut kuitenkin uudelleenohjauksiksi, jotenl luult. niita ei tule vastaan satunnaisesta sivusta. Jo taman uvoksi on merittavissa aiheissa tyhjaan-ohjausten marginaalisesti parempi antaa olla olemassa, ja sita paitsi jossain voi olla niihin linkkeja. Bush-artikkelin lopussa aiakin oli linkki sivulle Bushin uusin torttoily, joka uohjasi postettuun sivun Irakin sota, ja parempi niin kuin nayttaa jo kursorinsalinkinpaalleasettajalle mista on kyse, eh? --84.250.177.131 28. heinäkuuta 2014 kello 18.08 (UTC)

Osa noista menee sen piikkiin että varsin järkevät ohjaukset osoittavat artikkeliin jota ei vain tällä hetkellä satu olemaan, kuten demari ---> SDP. Ja kuten Gamerous sanoi, äskeinen kökköjen artikkelien poistokimara on jättänyt joukon huomiotta jätettyjä uudelleenohjauksia joiden kohteena nämä poistetut artikkelit olivat. --MasterBlaster 28. heinäkuuta 2014 kello 20.01 (UTC)