Fred(e)rik Suuri vonkaamassa.

Frederik eli oikealta nimeltään Ilkka Sysimusta on suomalainen riistamestari, joka viraapelityönään käy nolaamassa ja munaamassa itsensä milloin missäkin. Tätä on jatkunut jo yli puolen vuosisadan ajan, joten Frederik alias Reetu Kikkinen kuuluu hyvinkin Paavo Väyrysen alajaostoon, vaikka edustaakin poliittiselta kannaltaan urpoleppäsmäistä perussuomalaisuutta.

Frederik lohduttaa naisia radiossaMuokkaa

Frederik esiintyy toisinaan radiossa. Hän vastailee suorassa lähetyksessä eronneiden ja karanneiden naisten kysymyksiin, joita mm. ovat:

  • Kuinka iso muna sinulla on?
  • Kuinka paljon minun sinulle pitäisi maksaa, jotta panisit minua?
  • Missä tehdään treffit?
  • Saanko siivestää baarissa yhden illan ajan?

Tämä Sukupuolielämän kirjelaatikko on radion suosituimpia ohjelmia, ja Frederik on joutunut palkkaamaan avustajia selvitäkseen siitä kirjetulvasta, jonka kohteeksi hän ohjelmansa johdosta jatkuvasti joutuu. Välillä Frederik nousee parrasvaloihin ja ääntelee tavalla, jonka nimeämisestä ollaan yleisesti jokseenkin eri mieltä. Jotkut rohkenevat puhutella sitä jopa laulamiseksi.

Poliittinen FrederikMuokkaa

Frederikin näkyminen julkisuudessa on johtanut siihen, että häntä on monin eri tavoin koetettu siirtää televisiokameroiden ulottumattomiin. Eduskuntavaaleissa hänen ehdokkuutensa on ollut sikäli turhaa, ettei se ole johtanut kaikkien kannalta toivottuihin tuloksiin. Frederikiä ei päästetty eduskuntaan, sillä Timo Soinin mielestä puolueen idioottikiintiö oli täynnä. Sinänsä harmi, sillä eduskunnassa Frederik olisi sentään huomattavasti harmittomampi ja helpommin kontrolloitavissa kuin hotellihuoneissa, joissa voi sattua aivan mitä tahansa.

Poliittiselta aatesuuntaukseltaan Frederik on rasisti, mikä ilmenee hyvin hänen suhtautumisessaan ulkomaalaisiin.[1] Aikaansa seuraavasta äärioikeistosta poiketen Frederik ei tosin kumartele Putinia. Tehtyään tätä pilkkaavan kappaleen ”Yön sudet” vuonna 2015 Frederik kertoi pelkäävänsä joutuvansa Putinin muiden merkittävien poliittisten haastajien lailla kansainvälisesti etsintäkuulutetuksi.[2]

Frederik ei ole FrediMuokkaa

Vaikka nämä kaksi käsitettä usein tahattomasti sekoitetaan toisiinsa, tässä yhteydessä on syytä aivan erityisesti korostaa, etteivät Frederik ja Fredi tarkoita samaa henkilöä. Frederikin valintaa euroviisuehdokkaaksi sietäisi silti harkita, sillä se varmistaisi Suomen pysymisen jatkossakin siellä omimmalla tasollaan – eli hännänhuippuna.

KatsoMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  RAAAH! Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tällaisenaan puolen minuutin hc-punkpläjäys eli tynkä.
Tee siitä mieluummin nälkävuosien pituinen proge-eepos
.