Normigangsta.

Gangsta on rappia kuuntelevien teinien kutsumanimi. Myös 87 % Hip hopin kuuntelijoista, sekä 49 % muista juna-asemilla vetelehtivistä luusereista luulee olevansa tälläisiä.

KäyttäytyminenMuokkaa

(G)angstailuun kuuluu erilaisia asioita kuten teräaseiden kantaminen mukana, vaikka kantaja ei osaisi edes linkkaria avata. Tämän lisäksi gangstakulttuurin kuuluu pahennusta herättävä yltiöpäinen kiroilu – mutta mihinpä nuorisotoimintaan ei kuuluisi? Gangstailu-kiroilu poikkeaa kuitenkin normaalista nuorison kiroilusta siinä, että se tapahtuu yleensä englanniksi tyyliin "äh, äh, uh, matofaka, nigga, nigga, yo, yo" Myös todella isojen vaatteiden käyttö, vaikka ne saattavat näyttää (ja erittäin usein myös näyttävät) idioottimaisilta, kuuluu gangstaa esittävän repertoaariin. Vaatteet ovat liioiteltun isoja, ja niistä saisi kymmenelle köyhälle neekeripojalle jokaiselle oman paidan. Tämän lisäksi gangstoille on yleensä ominaista tupakointi, ylipaino ja kaupungilla rätti ja ruma lippalakki päässä koko tien leveydeltä kovan näköisenä uhoten kävely, vaikka 100 % gangstoista ottaisi turpiinsa 95-vuotiaalta mummoltakin. Koko tien leveydeltä kävely onnistuu usein yhdeltäkin gangstalta hyvin, koska gangstat syövät yleensä tarkoituksella itsensä läskeiksi ja ovat näin ollen jokseenkin samaa koko- ja painoluokkaa sumopainijoiden kanssa.

Tämän lisäksi gangstat näyttelevät East side- ja West side -käsimerkkejä, vaikka heillä ei oikeasti ole hajuakaan, mitä tekemistä niillä on Tupac Shakurin tai 90-luvun alun räjähdysmäisesti kasvaneiden levymarkkinoiden kanssa. Jotkut gangstat ovat käyttäneet viikkorahansa mikrofoniin, ja heidän tekemäänsä taidetta voi käydä inhoamassa Soundcloudissa. Gangstoille on myös ominaista kuulua jengeihin. Yleensä gangstat ajautuvat tappeluun skinien kanssa ja ottavat turpiinsa. Joskus ganstat taas ajautuvat tappeluun hevarin kanssa, jonka jälkeen gangstoista ei kuulla enää koskaan. Gangstat eivät pidä skineistä, juutalaisista, hevareista eivätkä punkkareista. Kaikilta näiltä he myös ottavat turpiinsa.

VihollisetMuokkaa

Katso myösMuokkaa


  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
  Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.