DNA

(Ohjattu sivulta Geeni)

”Joku paska yhdistelmä joka löytyy kaikilta... ja mitä silläkin sitten tekee?”

~Uskonnollinen hihhuli miettii syvällisiä.

”Ihmisellä on sielu jota ei voi redusoida mihinkään kemiallisiin reaktioihin. Ihminen on niin ihmeellinen että sitä ei voi selittää DNA:lla. DNA:lla on tekijä ja sen tekijällä tekijänoikeus.”

~Uskonnollinen avomielinen ajattelija miettii myyntituloja

DNA eli deoskibiro desoriboksi deksirob DNA on monimutkainen aine, joka suorittaa ohjelman. Joskus ohjelman suorittaminen kestää jopa vuosia. Kun ohjelma on saatu valmiiksi, seuraa tästä ohjelman loppuminen. DNA on geneettisen ohjelmoinnen standardi.

DNA:n aliohjelma prosessiavaruudessa

DataprosessiMuokkaa

DNA on pitkä koodi joka sisältää tiedon eliön toiminnasta. Jokaisella ihmisellä on erilainen DNA. Samoin eläimillä. DNA:ssa on useita aliohjelmia, proteiineja entsyymejä, RNA -jaksoja ja niin edespäin. DNA ylittää "hrair rajan" (hrair limit), eli 5 - 9 aliohjelmaa. Tämä kertoo siitä että DNA ei ole älykkäästi ohjelmoitu, koska jokainen aloittelevakin koodari tietää, että tietokoneohjelmassa saa olla korkeintaan 5 - 9 aliohjelmakutsua. Ei sen takia, että prosessori ei suurempaan pystyisi, vaan sen takia että ohjelma olisi vielä ohjelmoijan ymmärrettävissä tai hallittavissa. DNA ei ole kenenkään hallittavissa, ja Jumala on teknologisen singulariteetin tunnetuin uhri.

KompleksisuusMuokkaa

DNA:ssa on informaatiota. Tätä informaatiota on saman verran kuin neljässä Helsingin puhelinluettelossa. Niin pieni kaupunki on Helsinki. DNA:n informaatio määrittää organismin kaikki ominaisuudet ja koko sen elämän. DNA on kohtalo. Esimerkiksi eräs proteiiniyhdistelmä pakottaa osan ihmisistä kuuntelemaan Europen The Final Countdown -kappaleen loppuun asti joka kerta, kun se tulee radiosta. Hikipedian mobiili-DNA-skanneri on tätä tekstiä lukiessasi analysoinut sormenpäidesi ja verkkokalvojesi avulla sinun perimäsi, ja tämä data auttaa havainnollistamaan sitä, miten olet täysin voimaton perimäaineksesi ohjelmointien edessä. Sinulla on esimerkiksi keuhkoahtaumalle altistava DNA-pätkylä, joka olisi muuten voitu välttää, jos isoisäsi äiti ei olisi ollut niin heikkona suojeluskuntaunivormuihin. Sinulla on muuten myös voimakas geneettinen alttius pelästyä kuollaksesi jokaista ihollasi olevaa luomea, pigmenttilaikkua yms. – ja hyvin harvinainen ominaisuus, joka altistaa melanoomalle heti, jos jossain vaiheessa turrut jokaisen laikun säikähtelyyn. Yritäpä siinä elää elämääsi ja kuvitella, että olet ohjaksissa.

Katso myösMuokkaa