19. reikä on lähtenyt tuuliajolle.
Tylsään peliin voi tuoda lisäjännitystä valitsemalla satunnaisen osoitteen Tähtiportista ja mäjäyttämällä kunnon laakin.

”Onhan se totta, että meillä golfareilla on aina reikä mielessä!”

~Varomaton golfaaja on helppo huijata kaksimielisyyksiin.

”Hoho, en tainnut syödä tarpeeksi kaurapuuroa!”

~Malliesimerkki golfaajien surullisen kuuluisista letkautuksista. Käytetään silloin, kun putti jää lyhyeksi.

Golf on Ruotsissa keksitty näennäinen urheilulaji, joka kehitettiin mittatilaustyönä niin sanottujen parempien perheiden ja vanhusten kuntoilutarkoituksiin. Golfin maine herrasmieslajina on kuitenkin ajan saatossa rappeutunut, ja lajia harrastaa jo paheksuttavan suuri määrä nuoria. Yhä useampi henkilö pukeutuu kentälle rentoihin vaatteisiin, käyttää sopimatonta kieltä, kiertelee sääntöjä ja pelaa hauskuuden vuoksi.

Lajin pääpiirteisenä ideana on pyrkiä reikään. Edellä mainittu kaksimielinen lause on golfaripiirien ikuinen vitsi, ja se onkin innovoinut pornografiateollisuutta. Ihmiset päätyvät golfiin usein siinä pisteessä, kun eivät enää kykene osumaan liikkuvaan palloon. Monet ovat maininneet motiiviksi myös fysiisten rajoitteiden puuttumisen. Golfia voikin kuvailla osuvasti "kävelyksi pienillä virikkeillä varustettuna".

Koko golfin tarkoitus kulminoituu lopulta yhteen ja ainoaan tavoitteeseen: Hole-in-oneen eli väylän suorittamiseen yhdellä lyönnillä. "Holaria" pidetään maailmanlaajuisesti kaikkien aikojen kyseenalaisimpana ja puhdasta tuuria vaativana saavutuksena. Siitä huolimatta tämä tunnetuin golftermi on syöpynyt jokaisen lajia harrastavan pakkomielteeksi ja märäksi uneksi.

Perusgolfari ja "tavoite"

Tietojemme mukaan golf (jossa aikuiset miehet juoksevat nurmikkoa pitkin, lyövät ruohoa irti ja juovat olutta) on suosittu laji noin 50-vuotiaiden elämäänsä kyllästyneiden urpojen ja jääkiekkoilijoiden keskuudessa. Golfissa on kuulemma myös joku "tavoite" lyödä peukalon kokoinen pallo mahdollisimman kauas, mutta tämä tavoite hukkuu valitettavan usein rellestämisen ja ryyppäämisen alle. Golf ei näin ollen ole heikoille. Golfpelin jälkeen "tankataan nesteitä" seuraavat pari päivää, jonka jälkeen "palautellaan voimia" seitsemän päivää. Tämä on tarpeen, sillä golf on fyysisesti hyvin vaativaa. Kun on heilauttanut noin parinsadan gramman mailaa minuutin välein, on vielä sen jälkeen raahauduttava omin voimin golf-autoon nauttimaan virvokkeita.

Mitä varusteita Minulla tulee olla, jotta Minä voin ryhtyä Golfariksi

Golfvarusteet maksavat helvetisti ja ovat rumia. Siinä ovat niiden hyvät puolet. Varusteiden huonoja puolia ovat mm. ikävä haju, mahdolliset hasardit polvelle, kun niitä rikkoo sitä vasten ja se, että noin puolet varusteista on kirottu. Joka tapauksessa, näitä Sinä tarvitset:

  • Tweed-takki (ruudullinen)
  • Pussihousut (ruudulliset)
  • Baskeri/flat cap (mielellään keltavihreä)
  • Sukat (ruudulliset)
  • kauluspaita (raidallinen)
  • Kravatti (pilkullinen/golf-teemainen)

Loppunootti

Golfia on tavattoman helppo oppia pelaamaan, sillä saihan lakas Fuhlelimme kunniakas johtajamme Kim Jong Il seitsemän Hole-In-Onea kokeillessaan golfia ensimmäistä kertaa.

Katso myös