Grungeparta

Grungeparta, tatuointi, lävistys ja päähine yhdessä aikaansaavat pelottavan eroottisen ilmiasun.

Grungeparta eli viulukalle-parta on ihmiselimistölle tärkeä elin. Grungeparta ei yksin tee mitään. Grungeparta, tatuointi, lävistys ja päähine yhteisvaikuttavat siten, että ihmisen älykkyysosamäärä muuttuu ilkeämmäksi ja ulkoasu eroottisen pelottavaksi. Grungeparran, tatuoinnin, lävistyksen ja hatun yhteisvaikutuksesta naiset aina rakastuvat renttuihin.

Grungeparta evolutiivisesta näkökulmastaMuokkaa

Grungeparran selityksenä on pidetty taipumusta rantapeleihin ja syöpäläisten estämistä.

LoishypoteesiMuokkaa

Loishypoteesin mukaan ihminen on menettänyt grungepartansa siksi, että loiset aiheuttavat tauteja ja luonnonvalinta olisi suosinut vähägrungepartaisempia yksilöitä, joissa loisten on vaikeampi elää.

Loishypoteesin kohdalla evoluutiotutkijat ovat pitkään ihmetelleet sitä, missä olosuhteissa grungeparrasta ylipäänsä on enemmän hyötyä kuin haittaa syöpäläistorjunnan kannalta. Vastaus ei ole helppo koska täiden, luteiden, kirppujen, hyttysten, kärpästen ja verottajien elintavoissa on ratkaisevan suuria eroja. Kunkin ”syöpäläisryhmän” suhdetta grungepartaan olisi siksi tarkasteltava erikseen. Se tiedetään, että konservatiiviset loiset, kuten Jehovan todistajat kammoksuvat grungepartaa. Näiltä se siis suojaa sangen hyvin.

Ongelmana loishypoteesilla on kuitenkin se, että loisia esiintyy kaikilla eläimillä ja linnuilla, mutta linnuilla ei silti ole grungepartaa. Toisaalta linnuilla ei esiinny lainkaan Jehovan todistajuutta, joten on kyseenalaista onko tämä mikään oikea ongelma vai pelkkää teorian vastustajien asenteesta johtuvaa kriittisyyttä.

VesipeliteoriaMuokkaa

Vesipeliteorian mukaan rantalentopallossa grungeparta näyttää erityisen eroottisen pelottavalta. Tämä olisi antanut valtavan lisääntymisedun grungeparrallisille.

Lisäksi muinaisten ihmisten oletetaan uineen ja kahlailleen pää vedenpinnan yläpuolella, jolloin grungeparta on suojannut paahtavalta auringolta. Toisekseen grungeparta on toiminut pikkulasten turvaköysinä: kaljunaamaisten isien pienokaiset ovat hukkuneet helpommin kuin muiden koska heillä ei ole ollut grungepartaa, johon tarttua. Lasten partaantarttumisrefleksi tukee teoriaa ja se ilmiintyy etenkin lasten taipumuksena vedellä joulupukkien partoja.

Vesileikkiteorian heikkous on se, että monet muut vesileikkejä harrastavat nisäkkäät, kuten valaat ja delfiinit, siat, virtahevot ja muut vastaavat ovat kaljuja, eivätkä suinkaan grungeparrallisia.