Hampurilainen

Saatoit ehkä etsiä persepurilaista, mikä maistuu huomattavasti paremmalta, makuelämyksiä kokeilemaan pääset painamalla tästä

Sosiopaattinen kannibaali valmistamassa hampurilaisia syömäkelpoisiksi.

Hampurilainen on Hampurissa asuva ihminen, joka usein tarjoillaan ranskalaisten kanssa. Kyllä vain, jostain syystä nämä täysin viattomat persoonat ovat maailman suosituinta ruokaa. Yleinen mielipide ei tätä kannibalismia kuitenkaan pidä mitenkään omituisena tai rangaistavana. Sitä vain kutsutaan pikaruoaksi. Vielä kummallisempaa on se, ettei yksi maailman parhaiten menestyvistä yhtiöistä (McDonald's) ole saanut osakseen valituksia mistään muusta, kuin että heidän tarjoilemansa ruoka lihottaa.

Hampurilainen.

TriviaaMuokkaa

  • Joka päivä pelkästään barbaarien asuttamassa Amerikassa syödään kymmeniä miljoonia hampurilaisia ja ranskalaisia.
  • Hampurin väkiluku on 1 744 215 (marraskuu 2005). Tässä on kyllä nyt jonkinlainen paradoksi.[1]
  • Ranskalaisia syödään moninkertainen määrä hampurilaisiin verrattuna. Todennäköisesti noin miljardi kappaletta joka päivä.
  • Ranskan väkiluku on 60 876 000 (2006). Tässä on toinen paradoksi.[1]
  • Pikaruokaan ei onneksi kuulu enää muita kansallisuuksia/kaupunkilaisuuksia (pl. porilainen), sillä se johtaisi kolmanteen ja viimeiseen paradoksiin, jonka seurauksena olisi varmasti maailmanloppu. Jos siis jonain kauniina torstaipäivänä McDonald's lisää ruokalistalleen porilaisen, vedä paperipussi päähäsi ja asetu maahan makaamaan vatsapuoli alaspäin.

ViitteetMuokkaa

  1. 1,0 1,1 Tai ehkei sittenkään, ehkä paikalliset ovat vain seksuaalisesti hyvin ,hyvin viriilejä, ja naiset synnyttävät rutkasti kolmosia ja kaksosia. Väki vain vähenee sitä mukaa, kun heitä valmistetaan ruuaksi... Mutta silloinhan... ihmiset syövät vauvoja!
  Tämä ruokaan liittyvä artikkeli on aivan mauton.
Mausta siitä parempaa lisäämällä suolaa.